Vind een installateur van zonnepanelen uit Limburg

Denk je erover om zonnepanelen te laten plaatsen? Of je jouw zinnen nu gezet hebt op polykristallijne of monokristallijne zonnepanelen, wij brengen jou in contact met een geschikte installateur uit jouw buurt! Ons netwerk bestaat immers uit specialisten die werkzaam zijn in de hele provincie Limburg.

Alvorens je zonnepanelen laat plaatsen, raden wij je aan een uitgebreide dakanalyse uit te laten voeren door een ervaren professional. Tijdens deze analyse, wordt er nagegaan wat de optimale hellingsgraad en oriëntatie van je zonne-installatie is. Op basis hiervan adviseert hij of zij je over het meest geschikte pv-paneel voor jouw woning. Hoe kom je in contact met die geknipte installateur? Door één enkele aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes voor zonnepanelen van meerdere vakmannen tegelijk. Gratis en vrijblijvend. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is hieronder jouw gemeente of postcode ingeven.

Selecteer jouw gemeente

Door je postcode of gemeente in bovenstaand tekstveld in te vullen, zal je een veel gerichter resultaat bekomen in jouw zoektocht naar een geschikte vakman. Op die manier zie je immers enkel de informatie en bedrijven uit jouw buurt.

  • Enerzijds kan je daarna via één aanvraag van verschillende bedrijven tegelijkertijd een offerte te ontvangen. Zo kan je handig en snel van deze vakmannen hun voorgestelde materialen, de manier van aanpakken én prijzen vergelijken.
  • Anderzijds kan je rechtstreeks een offerte aanvragen bij één bepaalde vakman uit jouw buurt.

Op welke manier je jou aanvraag ook plaatst, elk voorstel dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Kies voor de aannemer die het beste bij je past!