Welkom bij Avr-Construct BV

Uw specialist in renovaties van A tot Z

Totale en gedeeltelijke zolderrenovaties

Dankzij onze jarenlange ervaring in zolderrenovaties over heel belgie, kunnen we zeggen dat we vele klanten ondertussen gelukkig hebben gemaakt. Niet alleen daalt de energierekening meteen dankzij goede isolatie, de zolder krijgt vaak ook een nuttige invulling. Onze diensten zijn steeds met vrijblijvende offertes.

Totaalrenovaties

Een zolderruimte is vaak in de loop der jaren omgevormd tot een rommelhok zonder echte bestemming. Nochtans zijn het vaak grote oppervlakten waar u nuttige kamers kan maken. Bovendien is het slim om minstens een goede isolatie aan te brengen in uw zolderverdieping om uw energierekening meteen te doen dalen.

Wij begeleiden en voorzien voor u in een totaalaanpak van uw zolder. Met een planning op uw maat en volgens uw wensen toveren we de oude verdieping om in een nuttige werkplek, extra slaapkamers of een mooie grote badkamer. Alles inclusief binnenschrijnwerk, elektriciteit en veel meer.

Zolderinrichting en isolatie

Uiteraard kunnen we ook minder grote ingrepen voor u uitvoeren, of een tijdelijke herstelling uitvoeren aan uw dak. Nadien kunnen we na overleg overgaan tot een (gedeeltelijke) zolderrenovatie of het plaatsen van isolatie. Voor dakisolatie gebruiken wij het kwaliteitsmerk van Knauf.

Dakwerken

Het professioneel aanleggen en het onderhouden van uw dak, is van groot belang om lekkages te voorkomen.

Bij Avr-Construct zijn we veelzijdig in dakwerken. Wij plaatsen, renoveren of onderhouden uw dak en werken hierbij enkel en alleen met kwalitatief materiaal.

inclusief Plaatsen Dakconstructies & alles wat met buitschrijnwerk te maken heeft kan u bij ons voor terecht

Waarom Kiezen voor Avr-Construct

Bij Avr-Construct kan u rekenen op een jarenlange professionele ervaring.  

Bovendien zijn we veelzijdig en kan u bij ons terecht voor alle bovenvermelde toepassingen & nog zoveel meer.

U bent van plan om te renoveren en op zoek naar een betrouwbare aannemer die garant staat voor een perfecte afwerking van uw interieur? Dan bent u aan het juiste adres!

 Wij bieden u eveneens een garantie op de uitgevoerde werken en zorgen voor een uitstekende dienst na verkoop.

Neem gerust vrijblijvend contact op, wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Neem gerust vrijblijvend contact op, wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Avr-Construct 1 aanspreekpunt Voor een totaal Renovatie