Welkom bij Jurgen-Vergote/Renvatie

Uw specialist in zolderinrichting van A tot Z

Totale en gedeeltelijke zolderrenovaties

Dankzij onze jarenlange ervaring in zolderrenovaties over heel belgie, kunnen we zeggen dat we vele klanten ondertussen gelukkig hebben gemaakt. Niet alleen daalt de energierekening meteen dankzij goede isolatie, de zolder krijgt vaak ook een nuttige invulling. Onze diensten zijn steeds met vrijblijvende offertes.

Totaalrenovaties

Een zolderruimte is vaak in de loop der jaren omgevormd tot een rommelhok zonder echte bestemming. Nochtans zijn het vaak grote oppervlakten waar u nuttige kamers kan maken. Bovendien is het slim om minstens een goede isolatie aan te brengen in uw zolderverdieping om uw energierekening meteen te doen dalen.

Wij begeleiden en voorzien voor u in een totaalaanpak van uw zolder. Met een planning op uw maat en volgens uw wensen toveren we de oude verdieping om in een nuttige werkplek, extra slaapkamers of een mooie grote badkamer. Alles inclusief binnenschrijnwerk, elektriciteit en veel meer.

Herinrichting zolder en isolatie

Uiteraard kunnen we ook minder grote ingrepen voor u uitvoeren, of een tijdelijke herstelling uitvoeren aan uw dak. Nadien kunnen we na overleg overgaan tot een (gedeeltelijke) zolderrenovatie of het plaatsen van isolatie. Voor dakisolatie gebruiken wij het kwaliteitsmerk van Knauf.