Vochtbestrijding Grote-spouwen

Zoek een geschikte vochtbestrijder in uw buurt

U bent op zoek naar een geschikte plaatser voor vochtbestrijding in de buurt van Grote-spouwen? Offrea beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van vakmannen uit de omgeving die jouw plannen graag uitvoeren. We brengen je graag in contact met een van onze partners zodat ze een offerte voor je kunnen opmaken. Gratis en vrijblijvend. Wie prijzen vergelijkt, kan zelfs tot 30 procent besparen...

Bedrijven in de buurt van Grote-spouwen

Onderstaande bedrijven zijn aangesloten bij Offrea voor het plaatsen van vochtbestrijding.
Vraag nu rechtstreeks een vrijblijvende offerte aan bij een vakman!

Recente aanvragen

Elke dag opnieuw maken onze bezoekers gratis gebruik van onze diensten. Zo vinden ze bijna allemaal de geschikte vakman binnen enkele minuten. In onderstaande lijst ontdekt u enkele actuele aanvragen voor vochtbestrijding in de provincie Limburg.

Vochtbestrijding

Extra opmerkingen:

Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken
Ik denk tot het opkomend vocht is . De muur is onder de diba nat aan binnenkant van het huis de eerste 20cm heb ik het plakwerk afgedaan , ik wil hier gyproc tegen zetten dus is dit mogelijk.

Extra opmerkingen:

Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken
Er werden nieuwe afvoerbuizen gelegd, een nieuw toilet aangesloten kortbij de vochtplek. Ook een niet gebruikte schouw kan de oorzaak zijn? Het vocht komt vanuit de grond. De nieuw gelegde laminaat bolt op + een vochtplek vanonder op de muur.

Extra opmerkingen:

Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken
Het is een beetje moeilijk om het probleem te omschrijven. Ons huis dateert van 2007. Eind 2015 hebben wij een open terras laten verbouwen tot een veranda. Een professionele firma(Baens) heeft er bijna een jaar over gedaan. De veranda sluit aan bij de keuken en living. Ter hoogte van de tussenmuur(living en nieuw stuk) hebben een stuk van ongeveer 50cm op 2m dat regelmatig gebladerd. Het probleem werd voorgelegd aan de aannemer en na enkele vruchteloze pogingen besluit Baens dat het probleem er was vˇˇrdat zij aan de veranda begonnen. Afhankelijk van de weersomstandigheden, druppelt het aan die muur. Na tussenkomst van een expert(via Baens), nemen wij de nodige maatregelen om het vochtproblemen op te lossen. Immers, Baens blijft zeggen dat het niet aan hun ligt. Ons verzoek is een eerlijke aannemer te vinden die ter plaatse komt en ons verder helpt Wegens ziekte willen wij het het verkopen. Maar eventueel kandidaatkopers zouden afschrikken. Alvast bedankt!

Prijsaanvragen in deze buurt
19/08/2018
Bilzen
4km
20/03/2015
Bilzen
1km
12/02/2015
Riemst
4km
12/08/2014
Bilzen
2km