Vochtbestrijding

Vochtbestrijding

  • Bespaar tot 30% in slechts 2 minuten!
  • Vergelijk tot 3 vochtbestrijders
  • Volledig gratis en vrijblijvend
  • Gebruikt door duizenden (ver)bouwers
Vergelijk offertes

Vochtbestrijding in jouw woning

Wil je de vochtproblemen in jouw woning laten oplossen? Bij Offrea kan je terecht voor meer informatie rond allerlei vormen van vochtbestrijding: van muren onderkappen of injecteren tot het impregneren van je gevel. Verder brengen we je graag in contact met een geschikte vochtbestrijder om jouw klus te klaren.

Wie last heeft van vocht in zijn woning of kelder, moet zo snel mogelijk de problemen laten oplossen. Anders loop je kans op blijvende schade in je woning. Ook de gezondheid van je gezin en je huisdieren staat op het spel. Zo zijn diverse gezondheidsproblemen een gekend gevolg van vocht en schimmels in een woning.

Vind een vochtbestrijder bij jou in de buurt

Vochtproblemen bestrijden is een gespecialiseerde opdracht. Afhankelijk van de aard van het probleem moeten er andere behandelingen gehanteerd worden. We brengen jou graag in contact met een professionele vochtbestrijder die de nodige expertise heeft. Zo kan hij bijvoorbeeld de volgende oplossingen hanteren:

  • Heeft jouw woning last van doorslaand vocht? Dan heb je nood aan het impregneren van je gevel of dien je met andere woorden gebruik te maken van hydrofuge. Daarbij wordt een kleurloze en waterdichte vloeistof op de buitenmuren aangebracht. Hydrofuge is een efficiënte oplossing om al uw buitenmuren waterdicht te maken.
  • Om opstijgend vocht tegen te gaan, kan je jouw muren laten injecteren. Hierbij spuit de vakman een vochtwerend middel in de muren, meestal net boven de plint. Een tweede mogelijkheid om grondvocht aan te pakken is het onderkappen van je muren. De vakman freest dan horizontale sluiven waarin een vochtkering of de waterkering wordt geplaatst.
  • Condensatievocht en schimmelvorming gaan vaak hand in hand als er niet snel wordt ingegrepen. Deze problemen pak je dus best zo snel mogelijk aan. Een vochtexpert bekijkt dan hoe je de ruimte beter kan ventileren en hoe men de schimmelvorming kan behandelen op een correcte en blijvende manier met zo milieuvriendelijk mogelijke middelen.

Een correcte prijs voor de vochtbestrijding in jouw woning?

Bij Offrea ontvang je steeds offertes op maat van jouw noden. Onze vochtbestrijders houden namelijk rekening met jouw specifieke situatie. Zo zijn de prijzen van vochtbestrijding doorgaans afhankelijk van:

  • de aard van jouw vochtprobleem (diagnose),
  • de methode van vochtbestrijding,
  • de oppervlakte van de te behandelen muren, gevel of kelders.

Via ons netwerk van gespecialiseerde vakmannen kan je met één enkele aanvraag bij meerdere vochtbestrijders een offerte opvragen. Geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk offertes en kies de juiste specialist voor het oplossen van vochtproblemen in je woning.

 

Wil je deze interessante informatie delen?

Gerelateerde blogartikels

Artikel

Vochte gevel voorkomen? Impregneren is de oplossing!

Ontvang gratis offertes van 3 Vochtbestrijders in je buurt en bespaar tot 30% !

Vergelijk offertes