Vloer- en tegelwerken Proven

Zoek een geschikte vloerder in uw buurt

U bent op zoek naar een geschikte plaatser voor vloer- en tegelwerken in de buurt van Proven? Offrea beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van vakmannen uit de omgeving die jouw plannen graag uitvoeren. We brengen je graag in contact met een van onze partners zodat ze een offerte voor je kunnen opmaken. Gratis en vrijblijvend. Wie prijzen vergelijkt, kan zelfs tot 30 procent besparen...

Bedrijven in de buurt van Proven

Onderstaande bedrijven zijn aangesloten bij Offrea voor het plaatsen van vloer- en tegelwerken.
Vraag nu rechtstreeks een vrijblijvende offerte aan bij een vakman!

4km

Algemene bouw- & tegelwerken A. Maes

Professor Rubbrechtstraat 3 

8972 Roesbrugge

7km

Polierbeton Bekaert Dieter

Komstraat 99 

8970 Poperinge

Recente aanvragen

Elke dag opnieuw maken onze bezoekers gratis gebruik van onze diensten. Zo vinden ze bijna allemaal de geschikte vakman binnen enkele minuten. In onderstaande lijst ontdekt u enkele actuele aanvragen voor vloer- en tegelwerken in de provincie West-Vlaanderen.

Vloer- en tegelwerken

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
Terras moet nog uitgegraven worden. Nu is het gras. Het is nu nog een maand goed bereikbaar om met een kraantje of dergelijke op te komen. Tuin moet nog aangelegd worden dus moeten we geen rekening houden met bestaande inrichtingen. De oppervlakte is 18 m (4m25 op 4m25)
Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?
tussen 10 en 50 m
Welke vlakken moeten bekleed worden met natuursteen?
vloeren
Voor welke toepassing dient de natuursteen?
terras

Wanneer wil je de werken laten uitvoeren?

Beschrijf jouw opdracht zo concreet mogelijk:

Extra opmerkingen:

Geef hier meer info over de uit te voeren tegelwerken: Ik heb recentelijk een woning gekocht waar enkele renovatiewerken dienen te gebeuren. Eén van deze werken is tegels leggen in de benedenverdieping van de woning. Ik weet nog geen exact oppervlakte, doch de benedenverdieping bedraagt om en bij de 80 m². Dit betreft de keuken, badkamer, living, salon en inkomhal. Voor deze renovatie had ik graag een budget van 5.000 tot 10.000 EUR voorzien. Als tegel had ik graag een witte tegel voorzien van 25 x 25 cm / 20 x 20 cm met een voegbreedte van 2/3 cm. Ik heb nog geen definitieve keuze gemaakt, doch bent U in de mogelijkheid om me enkele offertes omtrent deze renovatiewerken te bezorgen? Alvast bedankt voor Uw tijd en moeite. Met vriendelijke groeten, Welke vlakken wil je laten betegelen? vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? woonvloer / interieurtoepassing

Extra opmerkingen:

Welke vlakken wil je laten betegelen?
vloeren
Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?
tussen 50 en 100 m
Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?
woonvloer / interieurtoepassing
Geef hier meer info over de uit te voeren tegelwerken:
Nieuwe vloer leggen op goede bestaande vloer: woonkamer 7.4*4.31 + keuken 3.71*3.64 (-insprong) + inkomhal 2.71*1.86 (-onder trap)

Prijsaanvragen in deze buurt
01/01/2016
Watou
4km