Welkom bij Vertuinen

Kiezen voor ervaring

VERtuinen is een tuin-aannemings bedrijf uit Zwevegem gespecialiseerd in het aanleggen en onderhoud van tuinen en groen, dit zowel voor particulieren als bedrijven. VERtuinen is actief in de regio’s West en Oost Vlaanderen. Onze medewerkers zijn niet alleen gepassioneerd door flora, ze zijn daarenboven professioneel geschoolde in de kunst van de tuincreatie en verzorging van uw groene omgeving. Het is voor hen een waar genoegen om door middel van hun hobby te kunnen voorzien in hun dagelijks levensonderhoud (brood). De passie voor tuinieren, het enthousiasme en de professionaliteit van zijn medewerkers zorgt ervoor dat VERtuinen het vertrouwen geniet van zijn klanten.

De bedrijfsactiviteit bestaat uit 3 grote pijlers. VERtuinen verzorgt de aanleg van het groen waar u tot rust komt en geeft een betrouwbaar en milieuvriendelijke imago aan uw bedrijf. De 2de pijler die hand in hand gaat met de eerste is het onderhoud van uw groen, tuin of hof. Op regelmatige tijdstippen, afhankelijk van de noden, wordt het aanwezig groen onderhouden zodat uw groene omgeving er verzorgd blijft uitzien. Beiden worden telkens in onderling overleg op maat van de klant gerealiseerd. Uit de ervaring opgedaan bij de aanleg en het onderhoud van de groene levensruimte ontstond de derde pijler zijnde het adviseren & ontwerpen van een sfeervolle en aangename buitenomgevingen. VERtuinen hecht dan ook een groot belang een goede communicatie en waardeert de feedback van zijn klanten. VERtuinen ziet dit als een grote toegevoegde waarde bij het uitwerken van projecten. Door de 3 pijlers met zorg uit te voeren slaagt VERtuinen erin zijn klantentevredenheid hoog te houden wat het ultieme doel is van VERtuinen.

Vraag vrijblijvend een advies aan, dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs

Vertuinen

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.

Ben je op zoek naar een andere sector?
Bekijk hier al onze activiteiten en vraag een offerte aan op maat voor jouw opdracht.