Welkom bij Verstraete Klaas

Kiezen voor ervaring

Wilt u uw energiekosten verlagen…?
Als gecertificeerd en geregistreerd aannemer kunt u steeds beroep doen op mijn deksundige ervaring in dakisolatie, zoldervloerisolatie, binnenmuurisolatie en luchtdicht afwerken van nieuwbouw en renovatie woningen.

DAKISOLATIE : indien nodig is het uitdikken en uitlatten van de kepers een aanrader om zo tot een hogere isolatiewaarde te komen. Hier bestaan verschillende uitvoeringsmogelijkheden.

ZOLDERVLOERISOLATIE : indien de zolderruimte niet meer gebruikt wordt als volwaardige ruimte, is de vloer isoleren hier de beste oplossing. Het plaatsen van beloopbare OSB platen behoort tot één van de opties.

LUCHTDICHT AFWERKEN : het plaatsen van een dampscherm en het luchtdicht afschermen is een absolute must en behoort tot één van mijn specialiteiten.

ZOLDERINRICHTING : indien de klanten behoefte hebben aan extra ruimte kunt u rekenen op mij voor de verdere afwerking in gyproc muren en wanden.

Bij dit alles gebruik ik steeds ATG gekeurde en kwalitatieve materialen. De plaatsing gebeurt steeds volgens de WTCB normen en voorschriften. Graag geef ik meer uitleg over de bestaande premies en voorwaarden over dakisolatie en binnenmuurisolatie alsook de opmaak van de papieren.
Tal van referenties en tevreden klanten kunnnen hierover getuigen.

Graag kom ik altijd eens ter plaatse om op te meten en te bespreken wat voor jullie de mogelijkheden zijn en de meest optimale oplossing is om te isoleren.

Verstraete Klaas

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.

Ben je op zoek naar een andere sector?
Bekijk hier al onze activiteiten en vraag een offerte aan op maat voor jouw opdracht.