Welkom bij Van Sever - Vergauwen

Uw specialist in grond & afbraakwerken, aanleg van opritten, plaatsen van afsluitingen

U bevindt zich op het bedrijfsprofiel van Van Sever - Vergauwen.

AANLEG OPRITTEN EN TERRASSEN

Wij willen uw partner zijn in de aanleg van allerhande verhardingswerken, zowel voor industrieel als voor particulier gebruik.? Een verzorgde oprit of een mooi terras vormt immers het visitekaartje van uw woning of onderneming en kan voor een grote meerwaarde zorgen.? Beide kunnen gelegd worden in allerhande materialen zoals blauwsteen, natuursteen, betonsteen, klinkers of tegels.

Indien nodig kan het oude terras of de oprit opgebroken worden, het verzamelde puin wordt uiteraard door ons weggevoerd.

GROND EN AFBRAAKWERKEN

Ook het uitvoeren van algemene grond- en afbraakwerken, voor zowel particulieren als bedrijven.

U kunt bij ons dan ook terecht voor allerhande funderingswerken, maar ook voor het uitgraven van kelders bent u bij ons aan het juiste adres.

Hiernaast biedt Van Sever - Vergauwen ook een oplossing voor uw septische- of regenwaterput en bijbehorende leidingen. Deze moeten immers regelmatig proper worden gemaakt, zodat uw rioolstelsel optimaal kan functioneren. Wij bieden hierbij een snelle en klantvriendelijke service en dragen een correcte, eerlijke prijs hoog in het vaandel.

Wij komen ter plaatse kijken wat uw vragen en wensen zijn en geven u vrijblijvend advies. Daarna wordt een kostenraming opgemaakt, onmiddellijk begeleid met alle nodige informatie betreffende premies waar u recht op hebt. Op deze manier weet u direct en precies wat u deze investering kost en oplevert.

PLAATSEN VAN AFSLUITINGEN

Ook zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van allerhande afsluitingen en poorten zowel geschikt voor professioneel, industrieel als residentieel gebruik.

Zo vindt u bij ons enerzijds allerhande houten constructies, maar anderzijds zijn wij ook uw leverancier voor betonplaten verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren en diverse uitvoeringen.

Maar ook voor sierhekwerk bent u bij Van Sever - Vergauwen aan het juiste adres. Hier kan gekozen worden uit verschillende types, afmetingen, kleuren, hekpunten en sierkrullen. Door onze ambachtelijke wijze van vervaardiging verkrijgt u bovendien een sfeervolle uitstraling van uw huis en tuin.

U hoeft zich echter niet te beperken tot onze modellen, ook voor uw eigen ideeën staat Van Sever - Vergauwen steeds open. Zowel het type afsluiting, het materiaal als de kleurkeuze kunnen met andere woorden door u worden bepaald. Wij maken vooraf dan ook ruim de tijd om te horen wat u wenst en stemmen het aanbod hierop af.

Hierbij gaan wij steeds voor u aan de slag met hetzelfde enthousiasme, ongeacht of het kleine werken dan wel omvangrijke projecten betreft. In de loop der jaren heeft Bram Van Sever dan ook een groot, vast en vooral tevreden klantenbestand weten op te bouwen.

Verder staan wij uiteraard steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie.

Zou u graag op een eenvoudige wijze bij ons een offerte aanvragen, dan kan u dit snel doen via onze speciaal ontworpen offerteformulieren. Deze formulieren laat u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen maken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Bij andere vragen of opmerkingen, geef ons gerust een seintje via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten,
Bram & Kelly