Tuinonderhoud Beernem

Zoek een geschikte tuinman in uw buurt

U bent op zoek naar een geschikte tuinman voor uw tuinonderhoud in de buurt van Beernem? Offrea beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van vakmannen uit de omgeving die jouw plannen graag uitvoeren. We brengen je graag in contact met een van onze partners zodat ze een offerte voor je kunnen opmaken. Gratis en vrijblijvend. Wie prijzen vergelijkt, kan zelfs tot 30 procent besparen...

Tuinmannen in de buurt van Beernem

Onderstaande bedrijven zijn aangesloten bij Offrea voor het uitvoeren van tuinonderhoud.
Vraag nu rechtstreeks een vrijblijvende offerte aan bij een vakman!

6km

Coppejans Jonas

Proosdijstraat 89 

8020 Hertsberge

8km

Tuinen De Groenling

Poelstraat 36 

8020 Oostkamp

9km

Tuinen Van Damme

Magerbossen 13 

8020 Oostkamp

12km

Van Acker

Kerselare 9  

9991 Maldegem

Recente aanvragen

Elke dag opnieuw maken onze bezoekers gratis gebruik van onze diensten. Zo vinden ze bijna allemaal de geschikte vakman binnen enkele minuten. In onderstaande lijst ontdekt u enkele actuele aanvragen voor tuinonderhoud in de provincie West-Vlaanderen.

Tuinonderhoud

Extra opmerkingen:

Om welke werken gaat het?
nieuwe tuin aanleggen, kunstgras plaatsen, drainage plaatsen
Welk type advies wens je?
compleet tuinontwerp
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
Ik heb momenteel een koer waar in een hoek een ruwbouw gemetst is voor een tuinhuis die nog volledig moet afgewerkt worden met een dak, goot, deur, verlichting enz. Bij de koer is het de bedoeling dat het gedeelte langs de gevel betegeld word en de onderzijde van de gevel word afgewerkt met blauwe steen. En de rest van de grond met kunstgrasveld word geplaatst. Het afwerken van afvoergootjes naast het terras en verlichting op de gevel plaatsen. De omheining die gemetst is bezetten in crepi. Dit is zowat in het grof gezegd wat er allemaal moet worden gedaan. Ik hou van een moderne strakke tuin waar praktisch geen onderhoud nodig is. Vandaar kunstgras. Ik zou tegen de lente willen uitvoeren vandaar dat ik graag nu een offerte zou willen om te weten welk budget ik daarvoor dien te hebben. De koer is ongeveer 100 m2 waarvan 8 m2 tuinhuis en 20 m2 terras ( tegels )

Extra opmerkingen:

Welke werken moeten gebeuren?
groot algemeen tuinonderhoud, snoeien van struiken / bomen, afvoeren van tuinafval
Op welke basis moet het onderhoud gebeuren?
jaarlijks
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
Jaarlijks Snoeien van taxus buxus leylandi haagbeuk en cotoneaster.

Extra opmerkingen:

Welk type advies wens je?
tuinadvies
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
er stond een hangar die we weg gedaan hebben, onze oprit is naar de andere kant van ons huis veranderd, we hebben een verbouwing achter de rug waardoor we nu niet goed weten waar te beginnen. We willen een terras en een oprit maar weten niet goed of dit dan niet teveel zal zijn. naar straat toe willen we ook wat meer afgesloten zitten maar weten niet goed hoe dit zo mooi mogelijk te realiseren.

Prijsaanvragen in deze buurt
17/08/2019
Beernem
0km