Welkom bij Tuinen De Mesmaeker

Kiezen voor ervaring

Tuinen De Mesmaeker heeft zijn levenslicht gezien in 1983. De bezieler van het bedrijf, Raf De Mesmaeker, studeerde af in 1980 en 3 jaar later gaf hij het startschot voor het opstarten van een eigen tuinbedrijfje.
Als tuinaanleggersbedrijf hebben we altijd een hart voor groen en creŽren we een tuin waar onze klanten zich in thuis voelen.
We staan steeds te allen tijde ter beschikking voor ontwerp, realisatie en ook het onderhoud van uw droomtuin. We beschikken over de nodige kennis, de ervaring, de vakmensen en het gereedschap om van uw tuin een plek te maken waar u zich goed voelt.
Tuinaanleg De Mesmaeker kan de totale zorg voor de tuin van u overnemen, maar helpt u ook graag met het periodieke onderhoud, zoals het snoeien van hagen, het winterklaar maken van de tuin, aanbrengen van beplantingen, schors of dolomiet. Maar ook het maaien, gazonverbetering en het onkruidvrij houden van de tuin hoort tot bij ons beroep.
Want vergeet vooral niet, uw tuin, uw vrijheid!

Tuinen De Mesmaeker

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.