Branddetectie

Statistisch start er om de 37 minuten ergens een woningbrand. Rookontwikkeling is levensgevaarlijk en kan ervoor zorgen dat u bewusteloos raakt tijdens u slaap en dit terwijl uw woning in rook opgaat.

Een brand in een bedrijf is rampzalig voor het bedrijf op zich, dit kost handen vol geld, belangrijke dossiers gaan verloren, de stock gaat in de vlammen op , noem maar op.

Rookdetectie kan letterlijk levens redden, dit kan er ook voor zorgen dat de brand reeds in een vroeg stadion kan worden gedetecteerd en blijft de schade beperkt.

Jaarlijks zijn er ongeveer 180.000 branden met in 20% van de gevallen blijvende letsels en ellenlange revalidatie.

TSC-Security BVBA maakt bij u thuis of op bedrijf een volledige studie van de situatie en maakt een risicoanalyse. Na overleg met u bieden wij u een voorstel aan met autonome, conventionele of adresseerbare systemen aan.

Als bedrijf kiezen wij producten die vooruitstrevend zijn en beantwoorden aan alle Europese nomeringen zoals NBN S 21.100 normering, Bosec gekeurde materialen, .

Wij kiezen dan ook voor de meest geavanceerde fabricanten in de markt zoals Argina Technics, Aritec, Inim, Autrosystems, 24secure, ...