Ontvang gratis offertes voor een thuisbatterij van verdelers uit je buurt

In de winter thuis in het donker en in de kou zitten? Nee, bedankt! Bescherm jezelf tegen een stroompanne met een thuisbatterij: die slaat energie op, om die – zonder tussenkomst van het distributienet – aan jou af te geven wanneer je het nodig hebt. Offrea brengt je graag in contact met een energiedeskundige uit jouw buurt om je thuisaccu te installeren.

Je energie-overschot afgeven aan het net en weer afhalen wanneer je het wel nodig hebt. Met de stijgende energieprijzen wil je toch zo weinig mogelijk energie van het net afnemen? Bovendien ben je zonder thuisbatterijen afhankelijk van externe stroomleveranciers zoals kerncentrale. Met een thuisbatterij betaal je dus minder op je energiefactuur én val je niet zomaar zonder stroom.

De ideale vakman die de capaciteit van je thuisbatterij berekent & die ook nog eens komt installeren, vind je bij Offrea. Via een enkele aanvraag ontvang jij tot wel 3 offertes voor thuisbatterijen. Op die manier kun jij verschillende installateurs met elkaar vergelijken en de vakman kiezen die bij jou past. En dat geheel gratis en vrijblijvend! Het enige wat jij daarvoor moet doen, is hieronder het formulier invullen. 

Vraag een gratis offerte aan voor thuisbatterij

Waarom wil je een thuisbatterij plaatsen? *
Beschikt u over zonnepanelen? *
Wat is jouw geschat jaarlijks elektriciteitsverbruik?
Heb je een netaansluiting? *
Wanneer wil je een thuisbatterij laten plaatsen? *
Andere opmerkingen of specifieke vragen
Voeg hier eventuele nuttige documenten toe
Extra documenten toevoegen (foto's, tekeningen, ...). Extra documenten verbergen.
Extra nummer toevoegen
Extra nummer verwijderen
Inhoud test 2
Inhoud test 3