Teknica | Hybrid & Energy Solutions

Groene energie is de weg van de toekomst. Elektriciteit wordt steeds duurder, de impact van fossiele brandstoffen op het klimaat worden steeds duidelijker en hernieuwbare hybride energie is dan ook het enige antwoord voor een groenere toekomst.

Teknica zorgt er voor dat deze groene hybride energie nu ook voor jou toegankelijk wordt. Met onze unieke RIYAH hybride energiebox combineren we windenergie en zonneenergie en garanderen we zo een groenere toekomst.

De RIYAH hybride energiebox is een unieke eigen energievoorziening op maat van jouw woning of bedrijf. De RIYAH is uitgerust met de beste en nieuwste generaties generatoren, omvormers, batterijen en zonnepanelen, waardoor we een optimaal rendement kunnen garanderen.Het RIYAH systeem is licht, geluidsvriendelijk en heeft een uniek design, waardoor het perfect geintegreerd kan worden in een residentiŽle omgeving. Zowel op het dak, als alleenstaand in de tuin.

Het grote voordeel van het RIYAH-systeem is echter de autonomie. Doordat de RIYAH de opgewekte energie opslaat in een batterij, kun je ook onafhankelijk van het elektriciteitsnet gebruik maken van jouw groene energie, en dit waar en wanneer jij maar wil.

Ben je ook benieuwd of RIYAH iets voor jou is? Onze Teknica-expert komt graag langs om je het nodige advies omtrent onze groene oplossingen te geven.
Wacht niet langer en kies vandaag voor een groenere toekomst!