Welkom bij TDcleaning BV

uw specialist in glazenwassers

Dakreiniging / dak ontmossen:

Ziet uw dak er bemost en onverzorgd uit?
Geen probleem!!! Wij kunnen uw dak (betonpannen, keramische pannen, daken in metaal of kunststof, natuurleien pannen, enz?) op een professionele manier ontmossen en zonder enige beschadiging (met warm water)!!!
Bij sommige pannen/leien moet er een coating geplaatst worden, bij anderen is het voldoende om enkel antimos te gebruiken . Na een studie, kunnen wij bepalen wat uw dak werkelijk nodig heeft. Zo krijgt uw dak een jongere look!Schoonmaak bouw:

Hebt u net een renovatie of verhuis achter de rug? Of net gebouwd? Bent u van mening dat uw woonst een grondige opkuis gebruiken?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij zorgen er in een mum van tijd voor dat wij hardnekkig vuil, stof, enz.. (ook op ramen natuurlijk) op een professionele manier en met kwaliteitsproducten kunnen verwijderen.Glazenwasser / ruitenwasser:

Kunnen uw ramen een onderhoud gebruiken op regelmatige basis? Wij komen graag eens ter plaatse om de ramen te bezichtigen. Na akkoord over de prijs, nemen wij uw ramen maar al te graag onder handen! Dit zowel voor particulieren als bedrijven.Gemeenschappelijke delen / gebouwonderhoud:

U kan op ons rekenen voor het onderhoud op regelmatige basis van de gemeenschappelijke delen van bv uw appartementsblok. Op de afgesproken dag komen wij met onze poetsploeg ter plaatse met de nodige materialen.Kantoorschoonmaak / bedrijfsschoonmaak:

Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakploeg die discreet uw kantoor/bedrijf schoon kan maken? Vraag ons snel om een offerte!Dakgootreiniging:

Wij zorgen voor een lediging en reiniging van uw dakgoot, dit om verstoppingen te verhelpen.


Schoorsteenvegen:

Denk aan uw veiligheid en laat uw schoorsteen tijdig reinigen. Indien u wenst, kunnen wij u helpen met schoorsteenrenovatie, plaatsen van duivenpinnen, verwijderen van vogelnesten of plaatsen van roosters zodat vogels geen nest meer kunnen maken. Ook roetschuiven plaatsen wij zodat het vegen van de schouw veilig kan gebeuren.


Zonnepanelen reinigen:

Om het beste rendement uit uw zonnepanelen te halen, is het belangrijk deze op regelmatige tijdstippen schoon te maken. Bovendien gaan ze hierdoor langer mee!
Vervuiling zorgt ervoor dat uw panelen hun oorspronkelijk rendement verliezen. De zon raakt niet meer optimaal tot aan de zonnecollectoren, waardoor u minder elektriciteit opwekt.
Wij reinigen uw zonnepanelen op een professionele manier met behulp van osmosewater.Terrasreiniging / ontmossen terrassen, opritten, enz?:

Waar is uw prachtige oprit toch gebleven? Bedekt onder een stevige laag mos en groengrijze aanslag? Of is uw terras spekglad door mos?


Wij ontmossen uw oprit en uw terras en maken hem weer zo schoon als vroeger! De originele kleur komt terug en de gladheid verdwijnt.