Tevreden klanten

Marc Pieters: 

Enkele weken geleden kocht ik een alarmsysteem aan bij SDS. Dit heb ik me voor nog geen ogenblik beklaagd! Prima service, deskundige uitleg, alles netjes geÔnstalleerd. Een echte aanrader!

Mevrouw Dierickx:

Ik maakte me zorgen dat de installatie van een alarmsysteem gepaard ging met heuse werken aan mijn huis. Gaten boren, kabels die rondslingeren, noem maar op. SDS heeft voor mij de perfecte oplossing gezocht, de hele installatie is draadloos verlopen!

Mevrouw De Beule:

In de krant las ik dat er veel in onze buurt ingebroken werd. Ik was niet meer op mijn gemak in mijn eigen huis. Ik sliep onrustig, kon nooit met een gerust hart mijn huis verlaten. Sinds ik een alarmsysteem bij SDS heb aangeschaft, zijn al deze problemen van de baan.

Familie Maes:

Ook al hebben we in de buurt een goede sociale controle, toch kun je niet van je buren verwachten dat ze 24 uur per dag over je woning waken. Nu zullen we bij onze thuiskomst niet meer voor onaangename verrassingen komen te staan.

Meneer Bouazzaoui:

Op veiligheid staat geen prijs, maar ik was toch heel aangenaam verrast toen ik de offerte toegestuurd kreeg van SDS.

Armand De Vriendt:

Als 73-jarige moet ik toegeven niet altijd te kunnen volgen met de nieuwste technologieŽn. Wie had gedacht dat de bediening van een alarmsysteem zo eenvoudig kon zijn?

Mevrouw Van Dyck:

Ik hou van een strak interieur en vreesde dat een alarminstallatie nooit kon voldoen aan mijn vereisten. Vrienden raadden mij een bezoekje aan uwhuisveilig.be aan. Mijn twijfels werden onmiddellijk weggenomen! Wat een mooi design!

Lars Van Sande:

De veelvuldigheid van de alarmsystemen van SDS sprak me enorm aan. Via een simpele app kan ik de nodige besturing doen. Ook mijn garagepoort of thermostaat kan ik via mijn alarmsysteem gemakkelijk bedienen. Zo handig!