alarmsystemen


Alarminstallaties zijn zowel verkrijgbaar in een simpele basisuitvoering als in een gesofisticeerd systeem dat gecombineerd kan worden met camerabewaking.

Basispakketten 

Een basispakket alarmsysteem is één set met een bepaald aantal bewegingsdetectoren, raammagneten, een klavier en een binnensirene.

Voordelen JABLOTRON_100_Design

  • Goedkoop
  • Zelfplaatsing mogelijk

 Nadelen

  • Geen afschrikeffect aangezien dieven de installatie niet zien van buitenaf
  • Bij ondoordachte plaatsing makkelijk uit te schakelen
  • Niet uitbreidbaar of cumuleerbaar met andere systemen
  • Minder krachtige sirene en detectoren
  • Dure vervangstukken

Professionele alarminstallaties

De mogelijkheden van professionele alarminstallaties zijn veel uitgebreider dan de basis-pakketten. Ze beschikken over heel wat extra functies en ingebouwde veiligheidsmaatregelen zodat sabotage of een slechte functionering uitgesloten is.

Je krijgt een op maat gemaakte oplossing, die perfect aansluit op al jouw wensen. SDS geeft je professioneel advies en zorgt er voor dat dieven niet onopgemerkt kunnen blijven.

Uitbreidingsmogelijkeden van professionele installaties

Naast standaard bewegingsdetectoren, raamcontacten en camera’s zijn er nog tal van andere functies:

Buitensirene

Met een buitensirene worden je buren meteen verwittigd als iemand probeert in te breken in jouw woning.jablotron-ja-154j-two-way-four-button-remote-control-ga2051-4414

Afstandsbedieningen                                

Met een afstandsbediening kan je het alarm activeren of deactiveren met één druk op de knop. Handig wanneer je bijvoorbeeld al in bed ligt, en het alarm vergeten bent. Bepaalde soorten kan je ook combineren met de bediening van garagepoorten.

SMS-functie en smartphone app

De nieuwste generatie alarmsystemen kan je activeren en deactiveren door middel van een simpele sms. Gaat één van je detectoren af, dan word je meteen verwittigd via sms zodat je ook buitenshuis op de hoogte blijft. 

Monoxide- en rookdetectoren  

Een goed alarmsysteem is zoveel meer dan een inbraakdetector. Je kan de centrale ook koppelen aan monoxide- en rookdetectoren. Zo kan je ook op afstand verwittigd worden als er rookontwikkeling is in je woning.