Welkom bij SDS.CO

Kiezen voor ervaring

SDS staat voor ‘Smartly Developed Security’ én voor de initialen van zaakvoerder en oprichter Steven De Smet. Wij brengen intelligente veiligheidsoplossingen aan voor particulieren, kmo’s en grotere bedrijven.

Met het toegankelijk maken van efficiënte en betaalbare veiligheidsopties wil SDS zijn steentje bijdragen aan een betere, veiligere samenleving.

Voor elk van onze klanten bieden wij oplossingen op maat aan. Deze combineren steeds een duurzame beveiliging met een hoge return on investment. Het succes van SDS is gestoeld op professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte dienst na installatie.

Onze betaalbare diensten zijn toegespitst op drie beveiligingsmogelijkheden: camerabewaking (IP en analoog), alarmsystemen en toegangscontrole.

Elke consultatie begint met een nauwkeurige en uitgebreide risicoanalyse die de pijnpunten in uw omgeving blootlegt. Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

Identificatie: inbraak, diefstal, vandalisme, brand…
Inventarisatie: wat kan er intern/extern gestolen of vernield worden?
Aandragen van oplossingen met aandacht voor de prijs en het terugverdieneffect.
Een opleiding voor de klant over de werking van het camerabewakings- of alarmsysteem

SDS is actief in alle uithoeken van Vlaanderen en werkt uitsluitend met producten van absolute topkwaliteit, onder leiding van hoog gekwalificeerd personeel. Op zoek naar betrouwbare, intelligente beveiligingsoplossingen? Neem contact met ons op! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op.

SDS.CO

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.