Ontvang gratis offertes van aannemers uit Vlaams-Brabant 

Ben je op zoek naar een aannemer voor je ruwbouw? Offrea beschikt over een netwerk van tientallen bedrijven uit de provincie Vlaams-Brabant. Of het nu om een kleine klus of om de volledige ruwbouw gaat: op deze pagina brengen we jou in contact met een van onze partners.

Heb jij Offrea écht nodig om een geschikte aannemer te vinden? Wellicht niet. Je kan natuurlijk op eigen houtje bouwen. Maar op deze pagina vind je alle gespecialiseerde aannemers uit de provincie Vlaams-Brabant. 

Prijzen vergelijken

Bij ons kan je sneller in contact komen met een gespecialiseerd bedrijf. Of handig en snel prijzen vergelijken. Wie dat dat doet, kan tot 30 % besparen. Onze diensten zijn bovendien volledig gratis en vrijblijvend. Het enige dat je nu hoeft te doen, is hieronder jouw postcode ingeven.

Selecteer jouw gemeente

Door je postcode of gemeente in bovenstaand tekstveld in te vullen, zal je een veel gerichter resultaat bekomen in jouw zoektocht naar een geschikte vakman. Op die manier zie je immers enkel de informatie en bedrijven uit jouw buurt.

  • Enerzijds kan je daarna via één aanvraag van verschillende bedrijven tegelijkertijd een offerte te ontvangen. Zo kan je handig en snel van deze vakmannen hun voorgestelde materialen, de manier van aanpakken én prijzen vergelijken.
  • Anderzijds kan je rechtstreeks een offerte aanvragen bij één bepaalde vakman uit jouw buurt.

Op welke manier je jou aanvraag ook plaatst, elk voorstel dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Kies voor de aannemer die het beste bij je past!