Vergelijk offertes van aannemers uit Oost-Vlaanderen

Offrea brengt je graag in contact met tal van aannemers. Onze aangesloten partners uit de provincie Oost-Vlaanderen staan klaar om jouw plannen uit te voeren.

Waarom zou je gebruik maken van onze diensten en niet op eigen houtje naar een aannemer voor je ruwbouw zoeken? Wel, omdat wij beschikken over een groot netwerk van partners uit de provincie Oost-Vlaanderen.

Via één enkele aanvraag kan je gratis en vrijblijvend van meerdere aannemers een offerte voor je ruwbouw ontvangen. We maken het op die manier voor jou mogelijk om bedrijven te vergelijken. Het enige dat je nu hoeft te doen, is hieronder jouw gemeente of postcode ingeven.

Selecteer jouw gemeente

Door je postcode of gemeente in bovenstaand tekstveld in te vullen, zal je een veel gerichter resultaat bekomen in jouw zoektocht naar een geschikte vakman. Op die manier zie je immers enkel de informatie en bedrijven uit jouw buurt.

  • Enerzijds kan je daarna via één aanvraag van verschillende bedrijven tegelijkertijd een offerte te ontvangen. Zo kan je handig en snel van deze vakmannen hun voorgestelde materialen, de manier van aanpakken én prijzen vergelijken.
  • Anderzijds kan je rechtstreeks een offerte aanvragen bij één bepaalde vakman uit jouw buurt.

Op welke manier je jou aanvraag ook plaatst, elk voorstel dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Kies voor de aannemer die het beste bij je past!