-

Welkom bij Roti-pools bv

uw specialist in zwembaden

WIJ LEGGEN HET VOOR U!
---------------------------------------
Bent u ook van mening dat een zwembad aanleggen niet enkel weggelegd is voor die enkelingen? Dan bent u bij Roti-Pools zeker niet de enige! Roti-Pools uit Sint-Niklaas is de specialist in het aanleggen van zwembaden. Perfecte voorbeelden zijn de prijsvriendelijke zwembadontwerpen die wij reeds gebouwd hebben. Gedreven passie, aandacht voor esthetiek en perfecte afwerking zijn de kenmerken van een zwembad aangelegd door Roti-Pools. Wij bouwen zwembaden in volledige betonconstructie, geïsoleerd en verwarmd, inclusief filterinstallatie, rolluik met sollarlamellen of traditionele afdekking.

Wij bouwen zwembaddromen van alle groottes en soorten in polystyreenblokken. Onze zwembaden worden vanbinnen bekleed met een liner van 1.5 mm en worden ter plaatse gelast. Ook kan u opteren voor een zwembadafdekking met zonnecollectoren die extra verwarming garanderen of de traditionele afdekking.

Met ons vakkundig advies, dienst na verkoop en uitvoering in eigen beheer zijn we de meest gekwalificeerde zwembadbouwer voor kwalitatief hoogwaardige zwembaden, en dit aan de beste prijs!

ZELF UW ZWEMBAD AANLEGGEN? DAT KAN!
-----------------------------------------------------------------
Bouw volledig zelf uw zwembad met onze zelfbouwpakketten, wij staan u volledig bij met ons technisch advies en ondersteunen u terwijl u bezig bent.