Rieten daken Leefdaal

Zoek een geschikte dakwerker rieten daken in uw buurt

U bent op zoek naar een geschikte plaatser voor rieten daken in de buurt van Leefdaal? Offrea beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van vakmannen uit de omgeving die jouw plannen graag uitvoeren. We brengen je graag in contact met een van onze partners zodat ze een offerte voor je kunnen opmaken. Gratis en vrijblijvend. Wie prijzen vergelijkt, kan zelfs tot 30 procent besparen...

Bedrijven in de buurt van Leefdaal

Onderstaande bedrijven zijn aangesloten bij Offrea voor het plaatsen van rieten daken.
Vraag nu rechtstreeks een vrijblijvende offerte aan bij een vakman!

Recente aanvragen

Elke dag opnieuw maken onze bezoekers gratis gebruik van onze diensten. Zo vinden ze bijna allemaal de geschikte vakman binnen enkele minuten. In onderstaande lijst ontdekt u enkele actuele aanvragen voor rieten daken in de provincie Vlaams-Brabant.

Rieten daken

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
Natuurleien dak zonder isolatie dat over twee verdiepingen loopt. Zolderdeel: Grote hellingshoek (~60 graden) zonder vensters maar bedoeling om aan n zijde wel venster te steken en hoek van het dak aan te passen. Verdieping: hier zitten wel vensters aan beide zijden, hoek van 45 graden ongeveer. Ik vermoed dat houtwerk grotendeels/volledig moet vervangen worden. Isolatie moet worden voorzien. LxB van het huis: ~14m x 10m. Voorkeur voor zwart riet.
Om welk gebouw gaat het?
hoofdgebouw (woning, boerderij, villa,...)
Wat is de huidige staat van het dak?
bestaand dak met andere bedekking

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
Reiniging van volledige dak of de meest vervuilde delen.
Om welk gebouw gaat het?
hoofdgebouw (woning, boerderij, villa,...)

Welke werken wens je te laten uitvoeren?

Op welk type gebouw worden de werken uitgevoerd?

Wanneer dienen de werken te worden uitgevoerd?

Geef een meer gedetailleerde omschrijving van jouw project.

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaan 'open' rieten dak op villa uit jaren '50, laatste volledige vervanging 1987 en intussen 'bijgevuld', maar nu lekkend en afgesleten door mos en eksters. We willen graag naar een meer gesloten dakafwerking, en van de gelegenheid gebruik maken om de ramen in het dak (dakkapelletjes) te vergroten en dakkapellen bij te plaatsen. Dak is 200 à 300 m² en volledig riet. 2 schouwen, waarvan één mogelijk verdwijnt bij renovatie verwarming. Om welk gebouw gaat het? hoofdgebouw (woning, boerderij, villa,...) Wat is de huidige staat van het dak? bestaand rieten dak graag even vooraf een sein per telefoon of mail voor afspraak . Bedankt alvast!

Prijsaanvragen in deze buurt
30/08/2018
Huldenberg
5km
06/08/2014
Tervuren
4km