Vind een installateur voor regenwatersystemen uit Vlaams-Brabant

Offrea heeft een groot netwerk van plaatser van regenwatersystemen uit de provincie Vlaams-Brabant. Heb je interesse in een regenwatertank, een infiltratiebox, een grijswatersysteem of een totale installatie voor regenwaterrecuperatie?  Wij brengen jou  graag in contact met een van onze partners.

Via één enkele aanvraag kan je tegelijkertijd van meerdere experts een offerte voor de plaatsing van een regenwatersysteem ontvangen. Zo kan je verschillende installateurs vergelijken. Onze diensten zijn bovendien gratis en vrijblijvend. Het enige dat jij nu hoeft te doen, is jouw gemeente of postcode ingeven.

Selecteer jouw gemeente

Door je postcode of gemeente in bovenstaand tekstveld in te vullen, zal je een veel gerichter resultaat bekomen in jouw zoektocht naar een geschikte vakman. Op die manier zie je immers enkel de informatie en bedrijven uit jouw buurt.

  • Enerzijds kan je daarna via één aanvraag van verschillende bedrijven tegelijkertijd een offerte te ontvangen. Zo kan je handig en snel van deze vakmannen hun voorgestelde materialen, de manier van aanpakken én prijzen vergelijken.
  • Anderzijds kan je rechtstreeks een offerte aanvragen bij één bepaalde vakman uit jouw buurt.

Op welke manier je jou aanvraag ook plaatst, elk voorstel dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Kies voor de aannemer die het beste bij je past!