Welkom bij Raggers Rieten Daken

Kiezen voor ervaring

RAGGERS RIETEN DAKEN is een klein familiebedrijf met een lange traditie gespecialiseerd in het  nieuwdekken en onderhouden van rieten daken. Oorspronkelijk afkomstig uit het Nederlandse 'Kop van Overijssel' (het rietgebied van Kalenberg en Giethoorn) zijn wij inmiddels 25 jaar werkzaam vanuit het centrum van Belgie. Wij voeren werken uit in de gehele Benelux.

Door bewust klein te blijven zijn wij in staat u de kwaliteit, service en tijd (!) te leveren die uw rieten dak vraagt. Via 'vader op zoon' is een gedegen langdurige opleiding gegarandeerd en na vier generaties kunnen wij bogen op meer dan 100 jaar ervaring. Wij werken uitsluitend met eerste klas materialen en volgen de richtlijnen zoals neergelegd door de Vakfederatie van Rietdekkers.

Alle voorkomende werken aan uw rieten dak kunnen door ons worden verzorgd: kleine reparaties,ontmossing, groot onderhoud en het gedeeltelijk of geheel vernieuwen van bestaande daken. Nieuwbouw, van tuinhuisje tot complexe vila, kunnen wij uitvoeren in diverse stijlen.

Heeft u enige vraag betreffende uw bestaande rieten dak of wenst u ingelicht te worden over de mogelijkheden van dit mooie en milieuvriendelijke dakbedekkingsmateriaal aarzel dan niet ons te contacteren via telefoon of email. Wij staan u gaarne te woord.

Met vriendelijke groeten,
Jacob en Dennis Raggers.

Raggers Rieten Daken

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.