Pluimers Isolatie - 45 jaar ervaring in isolatie

Investeer in isolatie en bespaar op uw energie

Spouwmuurisolatie: tot 30% besparing

Kille muren zorgen voor een onaangenaam koude woning. Overweeg spouwmuurisolatie: hierbij wordt de spouw tussen de binnen- en buitenmuur opgevuld met hoogwaardig isolatiemateriaal. Een ademend isolatiedeken in uw muren zorgt voor een optimaal wooncomfort. Pluimers biedt u vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Vloerisolatie - kruipkelderisolatie: tot 15% besparing

Een koude vloer is een aanslag op uw wooncomfort. Vloerverwarming gaat dit probleem tegen, maar lost het niet op. Met een degelijke vloer- of kruipkelderisolatie staat u een heel eind verder: kille luchtstromen over uw vloer zijn verleden tijd. U geniet van een warme, comfortabele vloer en bespaart bovendien op uw energiekosten.

Dakisolatie - zoldervloerisolatie: tot 25% besparing

De grootste bron van warmteverlies in uw woning is zonder twijfel een slecht geïsoleerd dak. Isoleer uw dak en/of zoldervloer voor een ideaal wooncomfort: lekker warm in de winter, aangenaam fris tijdens de zomermaanden. Zo bespaart u aanzienlijk op uw verwarmingskosten.

Pluimers Isolatie: vrijblijvend advies en offerte op maat

Sinds 1973 is Pluimers actief in de isolatiewereld. Intussen groeide het bedrijf uit tot dé referentie wat betreft isolatie: door 45 jaar ervaring en een aanwezigheid over heel Europa koppelt Pluimers een maximale kwantiteit aan een optimale kwaliteit.

Heeft u isolatieplannen? Vraag dan gratis advies en een offerte op maat aan bij Pluimers Isolatie.