Oprit reiniging

Oprit reiniging

  • Bespaar tot 30% in slechts 2 minuten!
  • Vergelijk tot 3 reinigingsbedrijven
  • Volledig gratis en vrijblijvend
  • Gebruikt door duizenden (ver)bouwers
Vergelijk offertes

Opritreiniging: maak je oprit en terras aantrekkelijk én veilig!

Groene aanslag op je oprit, een olievlek die je niet kunt verwijderen, mossen die zich vasthechten … het is hoog tijd om je oprit te laten reinigen! Via deze pagina ontdek je niet alleen alle informatie die je nodig hebt om dat te doen, je komt ook nog eens in contact met een professionele opritreiniger uit jouw buurt.

Verontreinigde oprit: onaantrekkelijk én gevaarlijk!

Je oprit en terras krijgen het behoorlijk zwaar te verduren: stoelen schuiven over de grond, de auto lekt olie, harde regen en stralende zon wisselen elkaar snel af … en dat laat allemaal zijn sporen na. Voor je het weet is je oprit behoorlijk vuil en toont die aanslag die je liever niet zou zien.

En thuiskomen op een oprit vol aanslag, daar word je er niet bepaald vrolijk van. Ook een terras vol oneffenheden is niet echt gezellig. Zeker met mos moet je heel hard oppassen: naast simpelweg onaantrekkelijk, is dat ook nog eens gevaarlijk! Mos is zeer glad, waardoor je er gemakkelijk op uitschuift. En een gebroken arm oplopen op je eigen terras? Nee, bedankt!

hogedrukreiniger spoelt vuil weg

Dankzij opritreiniging ziet je oprit er weer helemaal schoon uit.

Tip: Verkoop of verhuur je je woning? Zorg dan zeker voor een propere oprit! Dat geeft niet alleen een betere indruk, het kan ook de waarde van je huis wat verhogen. Dat ziet er dan ook beter uit.

Schakel een vakman in

Wees er snel bij

Hoog tijd dus om een vakman in te schakelen die de vervuiling voor jou verwijdert. En die vakman contacteer je idealiter al vanaf je het eerste vuiltje ziet. Waarom? Hoe langer het mos en de aanslag blijven liggen, hoe meer kans ze hebben om diep in het oppervlak te dringen en hoe moeilijker het is om ze te verwijderen. Zo snel mogelijk handelen en reageren is dus de boodschap!

laatste loodjes opritreiniging

Achteraf zorgen de vakmannen meteen ook voor een perfecte afwerking en zelfs een beschermlaag.

 

Wat je zelf doet, doe je heus niet altijd beter

Maar waarom zou je eigenlijk niet gewoon zelf je oprit reinigen? Het antwoord is eenvoudig: omdat je het materiaal van de vloer dan beschadigt! Dat heeft meerdere negatieve gevolgen. Zo wordt de uitstraling van je oprit helemaal verknoeid door de lelijke kleurschakeringen. Of erger: je beschadigt de toplaag en maakt het materiaal poreus. Daardoor zorg je ervoor dat het vuil zich nog sneller en nog dieper zal hechten. Het omgekeerde effect dus!

Kennis van de juiste producten

Als particulier weet je vaak niet hoe je de verschillende ondergronden moet schoonmaken. Is een hogedrukreiniger oké? Welke chemicaliën zijn niet schadelijk? Een professionele reinigingsfirma weet perfecte op welke manier en met welke producten jouw oprit er weer als nieuw uitziet. Zo ben jij er zeker van dat de reiniging correct gebeurt, zonder dat je oprit of terras wordt beschadigd en in de toekomst alleen nog vuiler wordt.

boenmachine reinigen oprit

Reinigingsfirma's beschikken over de juiste apparatuur en producten.

 

Werk van meerdere dagen en weken

Je oprit en terras reinigen is jammer genoeg geen werkje van een uurtje, integendeel. Vaak moet je eerst een speciaal product op het vuil aanbrengen, dat laten intrekken, en pas na enkele dagen of zelfs weken terugkomen voor de verdere reinigen. Gelukkig weet een vakman precies wanneer hij welke stap moet uitvoeren voor een optimale reiniging. Bovendien zal de vakman achteraf je oprit verder kunnen beschermen dankzij een coatinglaag.

vakman spuit oprit af met hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger kan een handig reinigingsapparatuur zijn, maar kan ook je stenen beschadigen!

 

De boodschap is dus duidelijk: schakel een vakman in en verzeker jezelf van een proper en professioneel eindresultaat.

Welke factoren bepalen de prijs van opritreiniging?

Hoeveel zo’n vakman kost? Dat hangt af van verschillende factoren:

  • de grootte en bereikbaarheid van je oprit of terras
  • de staat van je terras
  • de reinigingsmiddelen die hij moet gebruiken

In het algemeen reken je het best zo’n vier à vijf euro per vierkante meter voor een professionele reiniging.

Tip: vraag meteen een regelmatig onderhoud aan. Zo ben je er zeker van dat de vakman voor jou altijd tijd heeft & werk je meteen de goede staat van je oprit in de hand.

Vergelijk offertes van reinigingsbedrijven in jouw buurt

Een professionele vakman vinden is een fluitje van een cent dankzij Offrea. Ons offertesysteem is zeer eenvoudig: na een enkele aanvraag ontvang jij tot wel drie offertes voor opritreiniging van reinigingsbedrijven uit jouw buurt. En het beste van al? Die service is volledig gratis en vrijblijvend! Zo vergelijk jij eenvoudig verschillende firma’s met elkaar en kies je er snel de beste uit. Waar wacht je nog op?

 

Wil je deze interessante informatie delen?

Ontvang gratis offertes van 3 Reinigingsbedrijven in je buurt en bespaar tot 30% !

Vergelijk offertes