Nieuwbouw Essen

Zoek een geschikte aannemer in uw buurt

U bent op zoek naar een geschikte plaatser voor nieuwbouw in de buurt van Essen? Offrea beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van vakmannen uit de omgeving die jouw plannen graag uitvoeren. We brengen je graag in contact met een van onze partners zodat ze een offerte voor je kunnen opmaken. Gratis en vrijblijvend. Wie prijzen vergelijkt, kan zelfs tot 30 procent besparen...

Bedrijven in de buurt van Essen

Onderstaande bedrijven zijn aangesloten bij Offrea voor het plaatsen van nieuwbouw.
Vraag nu rechtstreeks een vrijblijvende offerte aan bij een vakman!

Recente aanvragen

Elke dag opnieuw maken onze bezoekers gratis gebruik van onze diensten. Zo vinden ze bijna allemaal de geschikte vakman binnen enkele minuten. In onderstaande lijst ontdekt u enkele actuele aanvragen voor nieuwbouw in de provincie Antwerpen.

Nieuwbouw

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
Bescheiden laagbouwwoning met 2 slaapkamers en 1 bureau, open keuken en eetkamer/salon. Maximum grond oppervlakte van 100m2. Woning enkel winddicht afgewerkt.
Wat zijn de functie(s) van het op te richten bouwwerk?
woning
Om welke bouwwerkzaamheden gaat het?
vrijstaand bouwwerk
Wanneer wil je starten met de bouwwerken?
bouwwerken starten tussen nu en 1 jaar

Op welke manier wens je jouw woning te laten bouwen?

Wordt het een open, halfopen of gesloten bebouwing?

Ben je in het bezit van een bouwgrond?

Wanneer wens je jouw woning te laten bouwen?

Extra opmerkingen

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We hebben bouwgrond gekocht in Zuienkerke en willen binnen +/- 1,5 jaar beginnen bouwen. We zouden een moderne woning willen bouwen (beton/wit met grijze ramen) en we zijn nu volop bezig met informatie te verzamelen zodat we de juiste architect + aannemers kunnen vinden. Aandacht gaat uiteraard naar prijs/kwaliteit zoals dat voor iedereen het geval is. Kunnen jullie prijzen geven per m² aub voor een ruwbouw winddicht. Eventueel afgewerkt mag ook maar zonder keuken en badkamer (enkel inloopdouche mag wel worden geïnstalleerd). Met vriendelijke groeten, Luc Wat zijn de functie(s) van het op te richten bouwwerk? woning Om welke bouwwerkzaamheden gaat het? vrijstaand bouwwerk Wanneer wil je starten met de bouwwerken? bouwwerken starten tussen 1 en 2 jaar

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
Ik ben aan het nadenken voor een tuinhuis te zetten uit beton als dit mogelijk is het zou 6x6 meter moeten zijn met plat dak alsook de vloer die gegoten moet worden.
Wat zijn de functie(s) van het op te richten bouwwerk?
andere
Om welke bouwwerkzaamheden gaat het?
vrijstaand bouwwerk
Wanneer wil je starten met de bouwwerken?
bouwwerken starten tussen nu en 1 jaar

Prijsaanvragen in deze buurt
18/08/2014
Essen
1km