Welkom bij Ruben Musschoot CV, sanitair & badkamerrenovatie

Airco - centrale verwarming - sanitair - zonneboilers - badkamerrenovatie - nieuwbouw en renovatie: 1 vakman voor al uw technieken

Als u beroep wil doen op een loodgieter met ervaring dan kan u altijd rekenen op de diensten van Ruben Musschoot Sanitair & CV. Ruben is een zelfwerkende zaakvoerder en een betrouwbare partner voor uw sanitaire plannen in uw nieuwbouw- of renovatieproject. Hij werkt steeds met kwalitatieve merken zoals Vaillant, Duravit, Begetube, Grohe, Geberit en Viega zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

De uitvoering van sanitaire werken doet Ruben vakkundig en efficiënt. Dat kan gaan van kleine klussen, zoals het plaatsen van kranen en aansluiten van toestellen, tot een volledige badkamerrenovatie. De tevredenheid van zijn klanten is prioritair voor Ruben, daarom ijvert hij ervoor om zeer stipt en proper werk af te leveren. De balans vinden tussen hedendaagse technologie, ecologie, budget en wensen van de klant is een streefdoel van Ruben.

Ook voor de installatie, renovatie of herstelling van uw centrale verwarming kan u een beroep doen op hem. Ruben staat u bij met degelijk advies zodat u zeker de juiste keuzes maakt. Hij is onder meer gespecialiseerd in vloerverwarming maar ook in technisch sanitair (regenwaterrecuperatie of hydrofoorgroepen) of het leveren en plaatsen van sanitaire toestellen (baden, douches, badkamermeubelen enz.) heeft hij een ruime ervaring. Ook alternatieve warmtebronnen en hernieuwbare energie (zonnecollectoren, warmtepompen) als airco zijn zaken waarin hij u met raad en daad kan bijstaan.

Alle installaties gebeuren volgens de recentste richtlijnen en wetgevingen zodat u zeker bent van een veilig en wetsconform resultaat.

Niet onbelangrijk: ook na de plaatsing kan u bij Ruben terecht.

Interesse? Iedere oplossing is anders; meten is weten. Vul daarom onze speciaal ontworpen offerteformulieren in. Deze formulieren zal u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen opmaken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Bij andere vragen of opmerkingen, geef ons gerust een seintje via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten,
Team Ruben Musschoot Sanitair & CV

Ruben Musschoot en Nele Cnudde