Welkom bij Do It Yourself Products

Uw specialist in zonnewering en raamdecoratie

U bevindt zich op het bedrijfsprofiel van D.I.Y. Products BV. Zou u graag op een eenvoudige wijze bij ons een offerte aanvragen, dan kan u dit snel doen via onze speciaal ontworpen offerteformulieren. Deze formulieren laat u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen maken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Op zoek naar een vakman die op maat gemaakte rolluiken in Pamel kan maken? Neem dan zeker eens contact op met DIY Products. Dit familiebedrijf uit Vlaams-Brabant staat in voor kwalitatieve en duurzame zonnewering, rolluiken, raamdecoratie en meer. Ook voor het plaatsen van parket en laminaat bent u bij deze schrijnwerkerij aan het goede adres. DIY Products is hoofdzakelijk werkzaam in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

ZONNEWERING

Bent u op zoek naar een volledige verduistering van uw woning? Dan vertrouwt u best op DIY Products voor de zonnewering. Verschillende oplossingen zijn mogelijk: traditionele rolluiken, voorzetrolluiken, industriële rolluiken en screens. Alle mogelijkheden zijn zowel manueel als met een automatisch systeem bedienbaar. 

RAAMDECORATIE

Wenst u een goedkopere oplossing om de zonnestralen buiten te houden? Dan biedt DIY Products ook allerhande raamdecoratie aan. Denk aan jaloezieën, rolgordijnen, traditionele gordijnen of shutters.

PARKET EN LAMINAAT

Als laatste wapenfeit plaatst dit familiebedrijf ook parket en laminaat. Beide vloerbedekkingen bieden heel wat voordelen en gemakken. Ze zijn bijvoorbeeld anti-allergisch en zeer hygiënisch. Goed om te weten is dat DIY Products ook parketvloeren renoveert en reinigt. Daarnaast verkoopt dit bedrijf allerhande onderhoudsproducten voor uw parketvloer.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor het plaatsen van uw rolluiken in Pamel. DIY Products komt graags eens langs bij u om de werken te bespreken en te luisteren naar uw wensen en noden. Dit familiebedrijf stelt een offerte op -- vrijblijvend en gratis -- en op die manier beschikt u over alle informatie.

Bij andere vragen of opmerkingen, geef ons gerust een seintje via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten,
D.I.Y. Products BV