Mortex Kumtich

Zoek een geschikte plaatser in uw buurt

U bent op zoek naar een geschikte plaatser voor mortex in de buurt van Kumtich? Offrea beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van vakmannen uit de omgeving die jouw plannen graag uitvoeren. We brengen je graag in contact met een van onze partners zodat ze een offerte voor je kunnen opmaken. Gratis en vrijblijvend. Wie prijzen vergelijkt, kan zelfs tot 30 procent besparen...

Bedrijven in de buurt van Kumtich

Onderstaande bedrijven zijn aangesloten bij Offrea voor het plaatsen van mortex.
Vraag nu rechtstreeks een vrijblijvende offerte aan bij een vakman!

3km

AMS SYSTEMS BVBA

Grijpenveldstraat 3 

3300 Tienen

3km

Renovatie MH

Diestsesteenweg 328  

3300 Tienen

5km

Inter I.D. bvba

Bunsbeekstraat 22  

3300 Sint-margriete-houtem (tienen)

5km

SIM Construct

Oude Diestsestraat 15 

3380 Glabbeek

10km

Deco Vlass

Vlietstraat 21  

3350 Linter

12km

Adeho Decor BVBA

Zoutleeuwe Steenweg 31 

3440 Zoutleeuw (Dormaal)

Recente aanvragen

Elke dag opnieuw maken onze bezoekers gratis gebruik van onze diensten. Zo vinden ze bijna allemaal de geschikte vakman binnen enkele minuten. In onderstaande lijst ontdekt u enkele actuele aanvragen voor mortex in de provincie Vlaams-Brabant.

Mortex

Waar wil je de micro-mortel laten toepassen?

Badkamer

Wanneer wil je de werken laten uitvoeren?

Zo snel mogelijk

Beschrijf de uit te voeren werken. (Ondergrond, aantal vlakken, opp., ...)

Badkamer vernieuwing: met mortex (of iets gelijks) afwerking op de wastafel, vloer, muren, douche,... oppervlakte +-25m2

Extra opmerkingen:

We zijn momenteel op onze garage een extra verdieping aan het bouwen, hierdoor zal onze huidige badkamer worden uitgebreid, een kleine dressing gecreeert worden en een extra slaapkamer. - Voor de gehele verdieping hebben we gyproc nodig die geplaatst moet worden. Totale m2 zal ik hier nog bijvoegen. - Voor de gehele verdieping is er ook nog chape nodig. Totale m2 zal ik ook nog toevoegen. - Voor de badkamer zouden we de afwerking in mortex willen: de wastafel, de douche, rondom het bad, de vloer en sommige muren. qua oppervlakte zitten we aan +- 25m. Graag advies, moet hier eerst gepleisterd worden en dan mortex, of,....? Deze werken zouden op korte termijn moeten plaatsvinden, alleen de mortex zou nog iets kunnen wachten. Bij vragen kunt u mij altijd bereiken via gsm of email.

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
2 projecten: 1) Beton ciré of dergelijk in verscheidene lokalen in de kelder voornamelijk vloer. 1 lokaaltje zal ook ingericht worden als badkamer, dus daar eventueel ook muurbekleding in waterresistente beton ciré. 2) Rondom het huis is een terras opgetrokken in beton. De tegels erop zijn verouderd en laten vocht door waardoor lichte betonrot ontstaan is. Eventueel zou ik graag deze tegels vervangen door een een beton gietvloerlaag of coating die de beton weer een beschermende laag geeft.
Wat wil je bepleisteren?
vloeren, wanden

Extra opmerkingen:

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken
We zouden graag een wand in onze keuken bezetten met stuc beton. Deze wand is ongeveer 3m2
Wat wil je bepleisteren?
wanden

Prijsaanvragen in deze buurt
01/03/2020
Boutersem
4km
14/05/2019
Boutersem
4km