Loodgieterij herstellingen

Loodgieterij herstellingen

  • Bespaar tot 30% in slechts 2 minuten!
  • Vergelijk tot 3 loodgieters
  • Volledig gratis en vrijblijvend
  • Gebruikt door duizenden (ver)bouwers
Vergelijk offertes

SOS: loodgieterij herstellingen voor al die hoogdringende reparaties

IJskoud water dat uit de douche loopt, het toilet dat niet meer doorspoelt of muren die lekken vertonen: het zijn problemen die jij liefst zo snel mogelijk opgelost ziet! Gelukkig vind je via deze pagina niet alleen alle informatie over hoe dat moet, maar ook een professionele vakman die de loodgieterij herstellingen komt uitvoeren.

Voor acute herstellingen aan verwarming & leidingen

Aangename temperatuur voor water & interieur

vrouwelijke loodgieter repareert verwarming

Een loodgieter zorgt ervoor dat ook je verwarming helemaal in orde is.

In putje winter binnen in de barre koude zitten? Douchen in ijskoud water? Nee, bedankt! Je verwarmingssysteem moet te allen tijde tiptop in orde zijn. Wees er bij het minste mankementje dus snel bij! Zowel bij problemen aan de centrale verwarming en bijhorende ketel, aan de radiatoren, aan de warmtepomp of aan de zonneboiler ben je bij een loodgieter aan het juiste adres.

Geen verstoppingen en lekken meer

Ook de leidingen geven af en toe problemen. Denk aan een verstopping in het toilet, de lavabo of de douche: dat zorgt niet alleen voor een erg onaangename geur, je sanitaire toestellen zijn ook even onbruikbaar. En in de tuin naar het toilet gaan, is natuurlijk ook niet altijd een even goede oplossing …

iemand repareert lekkende leiding

Zorg ervoor dat een vakman de lekken oplost nog voor je hele keuken of badkamer onder water staat!

 

Maar er zijn wel wat meer en zelfs grotere problemen waar je last van kunt hebben dan alleen van onaangename geurtjes en verstoppingen. Zo kunnen de leidingen ook echt barsten vertonen en beginnen lekken. En dat geeft lelijke, ongezonde vochtplekken. Of erger: barst een leiding aan het dak, kan het water je houtconstructie volledig doen rotten en instorten. En dan kun je alleen maar hopen dat er op dat moment niemand thuis is!

 

SOS: hoe zorg ik ervoor dat mijn leidingen in de winter niet bevriezen en barsten?
Goed nieuws: dat is heel eenvoudig. Je moet simpelweg vermijden dat het water in de leidingen bevriest. Hoe? Pak de leidingen in met zelfklevende buisisolatie, laat de temperatuur nooit onder 14°C zakken en sluit je buitenkraantjes volledig af. Dat zal al heel wat voorkomen!

Wat je zelf doet … doe je niet altijd beter!

Als de nood het hoogst is, wil je al snel zelf even proberen om de herstellingsklus te klaren. Maar opgepast: je doet al snel meer kwaad dan goed! Breekwerken die vermeden hadden kunnen worden, de keuken die plots onderloopt, de cv-ketel die volledig vervangen moet worden omdat je er per ongeluk iets in breekt … niet echt het ideale scenario!

Een ervaren vakman inschakelen is dus the way to go! Bovendien spoort een loodgieter vaak lekkages op zonder enig hak- of breekwerk dankzij enkele hypermoderne opsporingsmethoden. Een vakman heeft misschien wel zijn prijs, maar het doet je ook heel wat onnodige herstellingskosten besparen. De kosten waard, dus!

superman design

Onze echte helden? De vakmannen van Offrea, die je meteen te hulp schieten!

Welke factoren bepalen de prijs van loodgieterij herstellingen?

Maar wat is die prijs dan precies? Alles hangt natuurlijk af van het type en de grootte van het werk dat uitgevoerd moet worden. Over het algemeen reken je per uur:

  • € 40 - € 70 voor sanitaire klussen,
  • € 70 - € 80 voor het onderhoud van je cv-ketel en de opsporing van lekkages,
  • € 85 - € 95 voor de ontstopping van je afvoer,
  • € 130 - € 150 voor de reparatie van je dakgoot en grotere rioleringswerken.

Maar opgepast: ’s avonds, in het weekend of bij grote spoed rekenen vakmannen zo’n 25% bovenop het normale tarief.

Vergelijk offertes van loodgieters uit jouw buurt

Nog op zoek naar een professionele vakman die jouw depannage komt uitvoeren? Dan zit je hier goed! Via een enkele aanvraag ontvang jij immers tot wel drie offertes voor loodgieterij herstellingen van professionals uit jouw buurt. En dat geheel gratis en vrijblijvend! Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is hieronder ons offerteformulier invullen.

man repareert gootsteen
 

Wil je deze interessante informatie delen?

Gerelateerde blogartikels

Artikel

Maak de school tijdens de zomervakantie klaar voor 1 september!

Ontvang gratis offertes van 3 Loodgieters in je buurt en bespaar tot 30% !

Vergelijk offertes