Las- en smeedwerk

Las- en smeedwerk

 • Bespaar tot 30% in slechts 2 minuten!
 • Vergelijk tot 3 lassers
 • Volledig gratis en vrijblijvend
 • Gebruikt door duizenden (ver)bouwers
Vergelijk offertes

Las- en smeedwerk als sterke meerwaarde voor jouw woning

Een poort laten lassen, een trap met smeedwerk laten plaatsen, een sierlijke balustrade voor het balkon … Ben jij nog op zoek naar een lasser die jouw las- en smeedwerk perfect komt uitvoeren? Wij brengen je graag gratis en vrijblijvend met verschillende vakmannen in contact, zodat jij gemakkelijk kunt vergelijken. Meer weten? Lees dan snel verder!

Stijlvolle meerwaarde voor interieur & exterieur

Metalen voorwerpen en constructies op maat vervaardigen: dat is waar het bij las- en smeedwerk om draait. Wat dat allemaal inhoudt? Denk aan …

 • trap(leuningen) maken en herstellen,
 • hekwerk, poorten en balustrades vervaardigen,
 • voor stijlvolle decoratie zorgen
een houten trap met metalen steun en leuning

Hout en metaal: een prachtige combinatie!

In elke soort woning is smeedwerk een echte meerwaarde. Denk aan een klassieke smeedijzeren deur voor een landelijke woning of een ijzeren trap in een moderne huis. Zelfs materialen combineren is perfect mogelijk: een houten kookeiland met inox werkblad geeft bijvoorbeeld een stijlvol geheel.

Gaat jarenlang mee, zeker met de nodige bescherming

Hoewel laswerk altijd stevig en slijtvast is, kan het natuurlijk geen kwaad om nog voor wat extra bescherming te zorgen. Denk daarbij aan een van de volgende vier nabehandelingen:

 • Galvaniseren: laat je voorwerp of meubel met behulp van elektriciteit bedekken met een laagje metaal. Dat voorkomt roest en corrosie.
 • Verchromen: ook verchromen, de oppervlakte bedekken met een laagje chroom, beschermt tegen roest en erosie. Het zorgt er daarbovenop ook voor dat het smeedwerk mooi glanst.
 • Metalliseren: een versmolten laagje zink of zink-aluminium zorgt voor een sterke beschermingslaag.
 • Poedercoaten: poederachtige verf beschermt je voorwerp of meubel tegen slijten. Extra voordeel? Dat alternatief is het milieuvriendelijkst!
lasser is bezig met precisiewerk

Jammer genoeg is dat las- en smeedwerk geen eenvoudige klus, zelfs niet voor de ervaren doe-het-zelver. Laat een professionele lasser of smid je dan ook helpen! De vakmannen van Offrea zijn gespecialiseerd in unieke metalen constructies op maat van jouw woning. Het resultaat? Een exclusief staaltje las- en smeedwerk dat jouw woning een extra boost geeft.

Welke factoren bepalen de prijs van las- en smeedwerk?

De prijzen voor las- en smeedwerk kunnen erg uiteenlopend zijn. Veel hangt af van jouw specifieke wensen. Zo zal werk op maat uiteraard steeds meer kosten dan een standaardontwerp, maar dan heb je natuurlijk wel een uniek resultaat. Ook de oppervlakte en de moeilijkheidsgraad zijn twee belangrijke factoren in de prijsbepaling.

Vergelijk offertes lassers in jouw buurt

Graag een exacte prijs weten? Vraag dan vandaag nog je gratis en vrijblijvende prijsvoorstellen aan! Na een enkele aanvraag ontvang jij tot wel 3 offertes voor las- en smeedwerk van vakmannen in jouw buurt. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is ons korte formulier invullen.

Vorige Volgende
 

Wil je deze interessante informatie delen?

Ontvang gratis offertes van 3 Lassers in je buurt en bespaar tot 30% !

Vergelijk offertes