Onze services

Ventilatie

Een gezond binnenklimaat is belangrijk voor iedereen: (1) Mensen gebruiken zuurstof en ademen koolstofdioxide en waterdamp uit. Onvoldoende zuurstoftoevoer maakt lucht muf. Voldoende aanvoer van zuurstof door te ventileren is belangrijk voor de gezondheid van mens en huisdier. Het bevordert ook de goede werking van verbrandingstoestellen en verlaagt de kans op CO-vergiftiging door die toestellen. (2) Elk gezin produceert per dag 10 20 liter woonvocht door te koken, te wassen, te douchen ... Door te ventileren en de vervuilde lucht af te voeren vermindert de kans op geuren, allergien en wordt condensatie en schimmelvorming op de muren vermeden (3) Hinderlijke of schadelijke stoffen die in de woning vrijkomen, krijgen door ventilatie geen kans om daar te blijven en zich op te stapelen.

Warmtepompen

JOVA Technics is gespecialiseerd in het plaatsen van warmtepompen voor het verwarmen van priv-woningen, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, zwembaden en industrile gebouwen voor KMO's. De grootste troeven van de warmtepomp zijn het hoog rendement (tot 40 50% besparing op uw verwarmingskosten), de milieuvriendelijkheid en het feit dat er bijna geen onderhoud nodig is. De warmtepompen geplaatst door JOVA Technics dragen het kwaliteitslabel voor warmtepompen, uw garantie voor topkwaliteit.

Airco

Een beter werk- en leefklimaat begint bij een prettige temperatuur maar er zijn meer factoren van belang. Gebruiksgemak, geluidsniveau, vormgeving en energieverbruik zijn zeer bepalend om een goede keus te maken voor een optimale airconditioning/klimaatoplossing. De systemen van JOVA Technics zijn gebruiks-vriendelijk, fluisterstil, energievriendelijk en eigentijds vormgegeven. JOVA Technics biedt een oplossing voor elke situatie en locatie. Zo zijn er eenvoudige airconditioningsystemen voor het MKB, maar ook complete klimaatbeheersingsinstallaties voor kantoren, hotels, leisure & welness, musea, retail, zorg, overheid, scholen, industrie en tuinbouw!

Algemene technieken

Voor algemene technieken (sanitair, C.V., elektriciteitswerken) kan u ook steeds terecht bij JOVA Technics. Sa met de klant gaan we steeds op zoek naar het gewenste type installatie. JOVA Technics beschikt 'in house' ov-nodige expertise en biedt u daardoor een oplossing op maat.