PU-GIETVLOER

Is de epoxyvloer koning, dan is de PU-gietvloer kroonprins: een waardige opvolger, dus. Zo is een PU-vloer bijvoorbeeld perfect te combineren met vloerverwarming, en een epoxyvloer niet. Gaat u renoveren? Dan is de PU-gietvloer een verademing, want u hoeft uw oude vloer zelfs niet uit te breken.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Wie kiest voor een gietvloer van IPC, kiest voor topkwaliteit. Want wij sleutelen voortdurend aan onze formules, zodat uw vloer nóg beter bestand is tegen de tand des tijds. Wees gerust: dankzij onze jarenlange ervaring, zowel voor particulier als professioneel gebruik, slaapt u op uw twee oren.

Gemakkelijk te renoveren

Na twintig tot dertig jaar intensief gebruik geniet u nog altijd net zoveel van het comfort en gebruiksgemak van uw PU-vloer. Alleen heeft hij tegen dan misschien een beetje van zijn glans verloren. Zo gefikst! Een nieuwe toplaag maakt hem weer gloednieuw, voor een fractie van de oorspronkelijke prijs.

Goed voor u én het milieu

Lijdt u aan (huisstofmijt)allergie, astma of een longaandoening? Dan is een PU-gietvloer uitermate geschikt.
Bovendien voldoen al onze gietvloeren aan de VOS-emissierichtlijnen (vluchtige organische stoffen) en produceren we ze milieuvriendelijk. Daardoor is de uitstoot van schadelijke stoffen minimaal.

Eenvoudig in onderhoud

Een PU-vloer is naadloos en waterdicht. Hij is dus gemakkelijk te onderhouden. Om droog te reinigen, gebruikt u een zachte bezem of stofzuiger, om te dweilen een microvezeldoek met aangepast schoonmaakmiddel.

VOORDELEN

  • Ideaal voor renovatie: u giet hem zo over uw oude vloer heen. Bovendien is hij scheuroverbruggend.

  • Onderhoudsvriendelijk: een PU-vloer is strak, naadloos en waterdicht.

  • Stevig: een PU-vloer is krasbestendig en bestand tegen verkleuring door de zon dankzij de dubbele toplaag.

  • Aangenaam gevoel: een PU-vloer is zacht onder uw voeten en voelt altijd warm en comfortabel aan. U combineert hem ook perfect met vloerverwarming.

  • Eindeloze mogelijkheden: een bijzondere tint of een specifiek patroon: alles kan. U hebt de keuze tussen alle RAL- en NCS-kleuren.