Welkom bij IPC Gietvloeren

Wedden dat u dankzij uw nieuwe gietvloer op wolkjes loopt?

Gietvloeren ? met als koploper de polyurethaangietvloer ? duiken steeds vaker op. U vindt ze in zowat elk type woning en zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten. Een gietvloer is populair dankzij zijn esthetische meerwaarde. Van keuken tot badkamer: een gietvloer sluit perfect aan op de kleuren en vormgeving in elke ruimte van uw huis. En zijn strakke design vergroot de ruimte. Terwijl zijn warme en knusse uitstraling u een echt thuisgevoel geeft.

Bovendien bieden gietvloeren tal van voordelen: ze zijn naadloos en strak, en dus makkelijk te reinigen. Daarnaast zijn ze slijtvast en dempen ze het geluid. En de afwerking? Daarvoor experimenteert u naar hartenlust met kleuren: van frivool lila tot sober grijs. Dankzij de integratie van alle RAL-kleuren hebt u een schilderspalet ter beschikking.

Overtuigd?

IPC GIETVLOEREN vertaalt kennis van gietvloeren in stijl, met oog voor detail en passie voor design.

Zou u graag op een eenvoudige wijze bij ons een offerte aanvragen, dan kan u dit snel doen via onze speciaal ontworpen offerteformulieren. Deze formulieren laat u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen maken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Bij andere vragen of opmerkingen, geef ons gerust een seintje via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten,
IPC Gietvloeren