Interieurinrichting

Interieurinrichting

 • Bespaar tot 30% in slechts 2 minuten!
 • Vergelijk tot 3 interieurinrichters
 • Volledig gratis en vrijblijvend
 • Gebruikt door duizenden (ver)bouwers
Vergelijk offertes

Stijlvol wonen met interieurinrichting op maat

Ben je van plan om jouw interieur binnenkort aan te pakken en wil je een interieurbouwer inschakelen om jouw plannen vakkundig te realiseren? Op deze pagina, kan je terecht voor meer informatie over interieurvormgeving (kleuradvies, schilderwerken, vloerbekleding, raamdecoratie, enz.). Of je nu op zoek bent naar een specialist in wooninrichting, winkelinrichting of kantoorinrichting, wij brengen jou snel en eenvoudig in contact met een geschikte interieurbouwer uit je buurt.

Wat komt er allemaal kijken bij het inrichten van een pand?

 • Interieurvormgeving: advies op maat

  Heb je jouw zinnen gezet op een landelijk interieur of ben je eerder fan van een moderne inrichting? Om een harmonieus geheel te bekomen, is het belangrijk dezelfde stijl doorheen de hele kamer of het hele pand door te trekken. Om ervoor te zorgen dat alles perfect op elkaar is afgestemd, kan je beroep doen op het advies van een interieurarchitect! Hij of zij werkt op basis van jouw input een interieurdesign op maat uit. Ook voor een totaalproject - van ontwerp tot uitvoering -, kan je rekenen op de expertise van een interieurstylist.

  interieur woonkamer of eetkamer inrichten

  Plaats de inrichting van je huis in handen van een interieurarchitect en je bent verzekerd van een uniek interieur. Realisatie door Lemba

 • Schilderwerken en behangwerken: spelen met kleuren en texturen

  Een mooie kleur of een leuk behangpapier op de muur geeft de finishing touch aan je interieur! Om een egale afwerking te bekomen, heb je wel enige ervaring op dit vlak nodig. Je muren moeten in sommige gevallen bijvoorbeeld eerst opnieuw bepleisterd worden of van een primerlaag voorzien worden om ervoor te zorgen dat de verf goed hecht. Zo niet, kan deze gaan afschilferen. Hetzelfde geldt voor behangwerken: wil je voorkomen dat de naden niet goed aansluiten of dat er blazen ontstaan, schakel dan een expert in en je bent verzekerd van een kwalitatief eindresultaat!

  inrichting living met grijstinten

  Door de eindeloze mogelijkheden qua verf en behang kan je gaan spelen met kleuren en texturen. Realisatie door Final Touch

 • Vloerbekleding: de basis voor je interieur

  Bij het inrichten van je huis of bedrijfsruimte, verdient ook de vloerbekleding de nodige aandacht. Dat is niet enkel zo om de gewenste sfeer te creëren, maar ook om het type vloer af te stemmen op zijn doel. Een tapijt is bijvoorbeeld geen goed plan in vochtige ruimtes zoals de badkamer, maar kan juist rustgevend werken in de slaapkamer. Ook de regelmaat waarmee de vloer belopen wordt, is een doorslaggevende factor. Gaat het bijvoorbeeld om de vloerbekleding in een horecazaak of winkelruimte? Dan zal je eerder kiezen voor een onderhoudsvriendelijke vloer die niet snel slijt, zoals een gietvloer. Je hebt de keuze uit een brede waaier aan mogelijkheden, waaronder natuursteen of keramische tegels, parket of laminaat, gietvloeren, enz. Laat je daarom door een expert adviseren over de geschikte vloerbedekking voor jouw project!

 • Raamdecoratie en zonwering: esthetisch, maar toch ook functioneel

  Een woning zonder gordijnen oogt erg kaal. Toch heeft raamdecoratie niet altijd een louter esthetische functie. Jaloezieën en shutters dienen bijvoorbeeld ook meteen als binnenzonwering. Daarnaast staat raamdecoratie toe de hoeveelheid lichtinval zelf te bepalen en de inkijk van buitenaf te beperken. Zo is een verduisterend gordijn in de slaapkamer bijvoorbeeld geen overbodige luxe. Kortom, raamdecoratie is een must in elke ruimte!

  slaapkamer met duo rolgordijn

  De raamdecoratie vormt een essentieel onderdeel van de interieurstyling. Realisatie door Keurade

 • Schrijnwerk: onmisbaar in elk interieur

  Wil je een unieke look die je niet zomaar in elke interieurwinkel tegenkomt? Schrijnwerk op maat maakt het design van je interieur af! Denk maar aan ingemaakte kasten, een dressing, een gepersonaliseerde keuken, een exclusieve trap, enz.

Inspiratie binnenhuisinrichting

Inspiratieloos? Bekijk dan ons Pinterest-bord boordevol interieurideeën, gerealiseerd door onze partners!

 

Welke factoren bepalen de prijs van interieurinrichting?

Omwille van de vele mogelijkheden, kunnen de kosten voor interieuradvies of interieurinrichting aanzienlijk variëren. Doorgaans, zijn volgende elementen doorslaggevend voor de offerteprijs:

 • de aard van de interieurwerken,
 • het ontwerp of enkel de uitvoering van de werken,
 • de gebruikte materialen en graad van afwerking,
 • de omvang van het project,

Om de exacte prijs van jouw project te kennen, raden we je aan om gebruik te maken onze gratis offerteservice.

 

Vergelijk offertes van interieurbouwers in jouw buurt

Je winkel, kantoor of huis inrichten? Vertrouw jouw project toe aan een specialist in interieurinrichting en laat je verrassen door het resultaat! Via ons netwerk van gespecialiseerde interieurbouwers kan je met één enkele aanvraag tot 3 offertes voor interieurinrichting vergelijken. Geheel gratis en vrijblijvend. Zo vind je snel en eenvoudig de partner met de beste prijs-kwaliteitverhouding!

 

Wil je deze interessante informatie delen?

Ontvang gratis offertes van 3 Interieurinrichters in je buurt en bespaar tot 30% !

Vergelijk offertes