Welkom bij Hermax

Kiezen voor ervaring

Als tuin- & renovatie klusjesbedrijf streven wij steeds naar de beste kwaliteit in alle werken die we uitvoeren. Wij specialiseren ons in de aanleg van tuinen, tuinonderhoud en binnen- & buitenhuisrenovatie klusjes. Met de nodige aandacht en perfectie laten wij uw gehele tuin of huis stralen. Voor alle diensten die wij bieden, hebben wij de juiste mensen in huis. HerMax verzorgt uw project van A tot Z, dit wil zeggen van ontwerp tot na service. Om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen beschikken wij niet enkel over gemotiveerd en hooggekwalificeerd HerMax team. Wij zullen bij elk project enkel de beste onderaannemers aanspreken.

Wij volgen de klant. Voor elk project zullen we samen met de klant de gepaste formule zoeken zodat u ten alle tijden op de hoogte bent van de werkzaamheden die we uitvoeren. Bij HERMAX streven we naar perfectie en kwaliteit met als einddoel de tevredenheid van de klant. Gevestigd zijnde in Limburg houdt ons niet tegen om projecten aan te nemen buiten deze regio.

Hermax

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.

Ben je op zoek naar een andere sector?
Bekijk hier al onze activiteiten en vraag een offerte aan op maat voor jouw opdracht.