Welkom bij Gyprocwerken Bardyn VOF

Kiezen voor ervaring

Gyprocwerken Bardyn is een jong, dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, gespecialiseerd in de plaatsingen afwerking van allerhande gyprocwerken.Voor elke toepassing, elke plaats, elke stijl werken wij een oplossing uit naar uw behoeften en specifieke wensen. Dit rekening houdend met de gestelde eisen aan brandwerendheid, vochtwerendheid en isolatie.Dit alles aan een zeer hoge afwerkingsgraad.
Gyprocwerken Bardyn staat voor KWALITEIT!

Wij bieden u tevens ook de mogelijkheid om de afwerkingsgraad zelf te komen beoordelen in onze eigen woning, een renovatieproject waar alle plafonds, tussenmuren, wanden en zolderafwerking gebeurd is met gyproc.
Tevens kunnen wij u ook referenties bezorgen van reeds eerder uitgevoerde projecten waar u ook daadwerkelijk de afwerkingsgraad zelf kunt waarnemen.

Bent u van plan om enkele gyprocwerken, klein of groot, te laten uitvoeren, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info of voor een vrijblijvende offerte op maat.

Gyprocwerken Bardyn VOF

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.