Waar wil je een groendak of groengevel maken?
Is de plaatsing op een nieuwbouw of bestaande woning?
Wat is de oppervlakte van het dak of van de gevel? (bij benadering)
Welke beplanting heb je in gedachten?
Geef aanvullende informatie:
Wanneer wil je de werken laten uitvoeren?
Bedankt, nu weten we al heel wat over je project.
Laten we nu kennismaken:
Aangenaam,
Wat zijn jouw adresgegevens?
(PS: zo ontvang je enkel offertes van vakmannen uit je regio)
Onze vakmannen maken graag een offerte voor jou. Hoe kunnen zij jou contacteren?
Top, nu weten we alles. Uiteraard beschermen we je gegevens met ons leven. ;-)

Waarom zou ik een offerte
voor groendaken aanvragen?

Ontvang gratis offertes voor het aanleggen van een groendak

Op zoek naar een specialist in het ontwerpen/aanleggen van een groendak of verticale tuin? Wij bij Offrea helpen je daar graag verder mee! Hoe? Via onze gratis offerteservice, treed je snel en eenvoudig in contact met dakdekkers uit je buurt. Zo heb je voor je het weet meer groen op je dak!

Een groendak biedt niets dan voordelen: het zuivert de lucht, buffert regenwater, beschermt je dak, heeft een isolerende werking en ga zo maar voort. Een duurzaam groendak plaatsen is echter geen eenvoudige klus. Voor een kwalitatieve afwerking, moet je immers de nodige expertise over de opbouw, drainage, materialen en beplanting bezitten. Neem daarom een ervaren aannemer onder de arm! Hij adviseert je over de geschikte oplossing voor jouw dak en/of gevel zodat je jarenlang kan genieten van al dat groen!

Hulp nodig bij de zoektocht naar de ideale vakman? Zoek niet verder! Vul hieronder ons korte en eenvoudige formulier in en je ontvangt offertes voor groendaken van meerdere dakwerkers tegelijk. Geheel gratis en vrijblijvend! Doordat je offertes kan vergelijken, ben je zeker van de beste prijs-kwaliteit.