Ontvang gratis offertes voor het aanleggen van een groendak

Op zoek naar een specialist in het ontwerpen/aanleggen van een groendak of verticale tuin? Wij bij Offrea helpen je daar graag verder mee! Hoe? Via onze gratis offerteservice, treed je snel en eenvoudig in contact met dakdekkers uit je buurt. Zo heb je voor je het weet meer groen op je dak!

Een groendak biedt niets dan voordelen: het zuivert de lucht, buffert regenwater, beschermt je dak, heeft een isolerende werking en ga zo maar voort. Een duurzaam groendak plaatsen is echter geen eenvoudige klus. Voor een kwalitatieve afwerking, moet je immers de nodige expertise over de opbouw, drainage, materialen en beplanting bezitten. Neem daarom een ervaren aannemer onder de arm! Hij adviseert je over de geschikte oplossing voor jouw dak en/of gevel zodat je jarenlang kan genieten van al dat groen!

Hulp nodig bij de zoektocht naar de ideale vakman? Zoek niet verder! Vul hieronder ons korte en eenvoudige formulier in en je ontvangt offertes voor groendaken van meerdere dakwerkers tegelijk. Geheel gratis en vrijblijvend! Doordat je offertes kan vergelijken, ben je zeker van de beste prijs-kwaliteit.

Vraag een gratis offerte aan voor groendaken

Waar wil je een groendak / groengevel creëren? *
Is de plaatsing op een nieuwbouw of bestaande woning? *
Hoe groot is jouw dak of gevel? (bij benadering)
Welke beplanting heb je in gedachten? *
Heb je nog bijkomende vragen of opmerkingen?
Wanneer wil je de werken laten uitvoeren? *
Voeg hier eventuele nuttige documenten toe
Extra documenten toevoegen (foto's, tekeningen, ...). Extra documenten verbergen.
Extra nummer toevoegen
Extra nummer verwijderen
Inhoud test 2
Inhoud test 3