Welkom bij Johan Frisch bvba

Kiezen voor ervaring

Frisch Dak- en Timmerwerken is al meer dan 25 jaar een begrip in het maken en onderhouden van daken. Wij zijn actief in zowel de particuliere sector als in nieuwbouw en renovatie.

Daken maken en renoveren vraagt om vakwerk. Het vereist kennis van constructies, bouwfysica materialen en hun toepassingen. Grote daken, kleine daken of bijzondere daken, ieder dak heeft zijn oplossing.

Het esthetische aspect is tegenwoordig minstens zo belangrijk als de primaire functie van het dak. Het dient bescherming te bieden tegen het typische Belgische klimaat. Juist daarom heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd in het stormvast verankeren van alle soorten dakpannen en alle loodreparaties, zink- en koperwerken.

Als u eraan denkt om uw dak te vernieuwen of te verbeteren contacteer ons dan voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij inspecteren uw dak en op basis van uw wensen bieden wij u een op maat geschreven offerte aan. Bij lekkages van uw oude dak zullen wij trachten om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Johan Frisch bvba

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.