Waterverzachters

Waarom moet ik een waterverzachter plaatsen?

Zowat overal in Vlaanderen is er een serieus probleem aangaande de hardheid van het leidingwater. Of je nu eigenaar bent van een woning, of je huurt een woning, ...iedereen heeft er baat bij om zijn huishoudtoestellen te beschermen tegen de hoge kalkwaarden in het water dat uit onze kranen stroomt.

Van de kraan in de keuken, tot de thermostatische mengkraan in de badkamer, de boiler, en niet te vergeten de leidingen in uw woning waar het water door stroomt... alles heeft te lijden onder het hard water. Het is een langzaam maar destructief en vooral centenvretend proces.

U koopt nu al Calgonit om het verwarmingselement in uw wasmachine langer te laten meegaan en regenereerzout om uw vaatwas te beschermen, waarom zou u niet net hetzelfde doen voor alle andere apparatuur en sanitair in uw woning? Niet vergeten, ook regenwater bevat een behoorlijke kalkconcentraties, uw toestel is dus niet vrij van kalkaanvallen wanneer het op basis van hemelwater functioneert.  

Op termijn betaal je toch het budget dat je aan een waterontharder had kunnen besteden, aan ontkalkingsmiddelen om uw kranen en koffiezet te ontkalken, aan zout om uw vaatwas en wasmachine tegen kalk te beschermen, aan poetsproducten om uw badkamer spic en span te houden, aan nieuwe waterkokers, boilers, ... 


Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte ....