Welkom bij DP Technics

Kiezen voor ervaring

Welkom bij DP Technics,

Wij zijn een jong en dynamisch installatiebedrijf met 18 jaar ervaring in de sector , waarvan 9 jaar als interne technieker bij marktleiders als Viessmann, Junkers en Vaillant
.
Door een zeer ruime en gerichte technische ervaring hebben wij ons dan ook echt gespecialiseerd in het installeren van gascondensatieketels en wp-boilers.
Tevens garanderen wij u achteraf een zeer correcte service betreffende eventuele herstellingen en het onderhoud van onze installaties.

Als zaakvoerder neem ik steeds zelf deel aan de uitvoering van onze installaties. Deze proberen wij ook steeds op 1 dag volledig bedrijfsklaar af te werken en dit met de grootste zorg en volledig volgens de regels van de kunst.

U kan steeds bij ons terecht voor een gratis offertebezoek op de werf waarna wij voor u een op maat gemaakte offerte opmaken, geheel vrijblijvend en met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Met vriendelijke groeten,
Philippe
Zaakvoerder DP Technics

DP Technics

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.