Welkom bij Dhalektro

Wij staan te dienst van u voor elektriciteit , sanitair, Centrale verwarming, warmtepomp en rioolwerken

EMMANUEL D'HAENE: ZAAKVOERDER - INSTALLATEUR

Zelf elektrotechnisch installateur sinds 2000, startte Emmanuel D'haene in 2006 zijn zelfstandige zaak, die na enkele jaren de naam DHALEKTRO kreeg. Met tonnen ervaring op zak gaat hij sindsdien enthousiast aan de slag met al uw elektrotechnische vragen. 

Dankzij constante bijscholing plaatst hij nu niet alleen uw elektrische installaties en verlichting, maar bouwde hij ook expertise op in domotica-systemen, zonnepanelen, inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking en ventilatiesystemen.

Om projecten van A tot Z te kunnen opvolgen, specialiseerde hij zich bovendien verder in het plaatsen van sanitaire installaties, centrale verwarming, vloerverwarming, warmtepompen, rioleringswerken, enz.

Maar ook daar stopt het geenszins voor deze technische duizendpoot. U kunt ook voor andere klussen op hem beroep doen: gyprocwerken, houtstijlwanden, zelfs het plaatsen van laminaat behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: DHALEKTRO bv verzorgt met enthousiasme uw totaalprojecten! 

Zou u graag op een eenvoudige wijze bij ons een offerte aanvragen, dan kan u dit snel doen via onze speciaal ontworpen offerteformulieren. Deze formulieren laat u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen maken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Bij andere vragen of opmerkingen, geef ons gerust een seintje via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten,
Dhalektro