Welkom bij Depawo - Zwembaden De Pauw

Bij ons kan u terecht voor elk facet van uw tuin als zwembad, van begin tot einde!

Denkt u aan een eigen zwembad bij u thuis waar u naar hartenlust kunt ontspannen?

Waar u jaren plezier van heeft en dat u iedere keer opnieuw dat juiste vakantiegevoel geeft?

Bij zwembaden De Pauw staan wij met een zeer enthousiast team klaar om uw zwembad op maat aan te leggen!

Als zwembadbouwer begrijpen wij dat de aanleg van een zwembad in uw tuin volkomen nieuw is voor u. Gedurende het gehele project kan U er dan ook op rekenen dat wij u deskundig adviseren. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in tuin- en zwembadaanleg alsook het plaatsen van (zwem-)vijvers.

We richten ons niet alleen op het verkoop- en bouwtraject. Ook na oplevering van uw droomzwembad blijven wij u graag ondersteunen met onderhoud en advies.

Bij Wouter De Pauw bent u steeds welkom!

Weet dat een eigen zwembad plaatsen niet alleen de grootste budgetten toebehoort. Graag denken wij met onze klant mee en bekijken wij steeds alle mogelijkheden binnen uw vooropgesteld budget. U krijgt steeds een duidelijke offerte alsook een inzicht in alle kosten.

Zou u graag op een eenvoudige wijze bij ons een offerte aanvragen, dan kan u dit snel doen via onze speciaal ontworpen offerteformulieren. Deze formulieren laat u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen maken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Bij andere vragen of opmerkingen, geef ons gerust een seintje via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten,

Fanny en Wouter De Pauw
DePaWo - Zwembaden De Pauw

Kattestraat 38

9450 Haaltert