Over ons


De Karweiman verleent diensten in Antwerpen en omstreken. Bij de Karweiman staat kwaliteit, maatwerk, resultaat en duurzaamheid hoog in het vaandel. We streven niet naar goed, maar altijd naar beter voor onze klanten. We proberen bij ieder project zoveel mogelijk de vragen van iedere klant te beantwoorden, dus ook die van u. Onze ervaren klusjesmannen werken met goed gereedschap voor een mooi eindresultaat.

Over onze medewerkers

De medewerkers van de Karweiman zijn echte duizendpoten. Er is vrijwel geen klus te bedenken die wij niet kunnen uitvoeren. Onze experts verzorgen alle klussen in en rondom huis en tuin. Wij zijn niet vies van hard werken. In tegendeel, we verzetten veel werk in een korte tijd en leveren elk project naar wens af. U belt vandaag. Morgen is de klus geklaard.

Onze medewerkers kennen de fijnste kneepjes van hun vak en verrichten kwalitatief goed werk. We verlenen onze diensten zeer zorgvuldig, met oog op uw budget. Zo brengen wij elk project tot een succesvol einde tegen de meest voordelige tarieven.

Heeft u vragen over de kosten of wilt u graag gedegen advies ontvangen? Wij zijn altijd bereikbaar en beantwoorden elke vraag met plezier.

Welke klusjes de Karweiman uitvoert

Wij verzorgen al uw vloerwerk. We vervangen en plaatsen vloeren. Dat niet alleen, we egaliseren vloeren en plaatsen plinten. U kunt bij ons terecht voor het zetten van ramen of deuren. De Karweiman beschikt over de experts op het gebied van behangwerk, plafondwerk en schilderwerk, zodat uw huis als nieuw oogt. Tevens regelen wij al het bezettingswerk, niet alleen binnen, maar ook buiten. We nemen al uw tegelwerk uit handen en alles wat daarbij komt kijken. Zoals tegels plaatsen en vervangen tot en met leidingwerk en kitten. Ook staan wij garant voor al uw elektriciteitswerk, isolatieklussen en houtklussen. De Karweiman heeft ook de groene handjes in huis, zodat iedere tuin na ons bezoek er weer optimaal bij staat.


Contacteer ons vrijblijvend voor uw gratis offerte Bel: 0486 / 39 34 68!
ALTIJD bereikbaar ook na 17 uur en op zon- en feestdagen.