Welkom bij Deconynck - Ampe bvba

Kiezen voor ervaring

In oktober 1970 startte Michel Deconynck, gehuwd met Helena Ampe, een éénmansbedrijf voor verwarming en sanitair. In 1973 werd overgeschakeld op een BVBA: Deconynck-Ampe bvba.

Sinds 2000 is zoon Marc, industrieel ingenieur bouwkunde, in de zaak komen werken.
In 2003 heeft Marc de zaak overgenomen en nu is hij zaakvoerder.

Deconynck-Ampe bvba is gespecialiseerd in verwarming en sanitair.

Marc heeft de opleiding gevolgd van EPC energiedeskundige, en dus is hij de juiste persoon om bij U een verwarmingsaudit uit te voeren, de energie-efficiëntie van uw woning vast te stellen en eventueel te verbeteren.

Deconynck-Ampe is actief in West- en Oost-Vlaanderen voor installatie, onderhoud en reparatie van:


Centrale verwarming, vloerverwarming, warmtepompen, zonneboilers, radiatoren en diverse sanitaire artikelen en installaties (badkamer, douche, toilet, keuken…)

Service en kwaliteit zijn de belangrijkste prioriteiten voor Deconynck-Ampe. Wij gebruiken daarom altijd de nieuwste technieken en volgen de laatste evoluties in onze branche: condensatieketels voor gas en mazout, oplossingen met duurzame energie zoals warmtepompen en zonne-energie. Vandaar ook dat vele klanten tevreden naar ons terugkomen voor een volgend project.

Vertrouw op de vakkundigheid van Deconynck-Ampe bvba en neem contact met ons op!

Zou u graag bij ons offerte aanvragen, dan kan u dit snel doen via de speciaal ontworpen offerteformulieren. Deze formulieren laat u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen maken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Bij andere vragen of opmerkingen, geeft ons gerust een seintje via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten,

Deconynck - Ampe bvba

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.

Ben je op zoek naar een andere sector?
Bekijk hier al onze activiteiten en vraag een offerte aan op maat voor jouw opdracht.