Welkom bij Dapro bvba

het renovatiebedrijf voor al uw renovatieplannen!

Dapro BVBA, gevestigd in Putte, specialiseerde zich vanaf de oprichting in 2007 in karweiwerken en renovatiewerken in de ruimste zin van het woord: van klein tot groot, van algemeen tot specifiek, van chapewerken tot plaatsen van XXL-tegels. Uw kwaliteitsgarantie? De ervaring van het bedrijf én van de zaakvoerder, die niet alleen bouwkundig ingenieur van opleiding is, maar ook de nodige ervaring heeft als werfleider in zowel de traditionele als de industriële bouwsector. Zo bent u ook zeker van snellere afwerkingstijden!

Propere werf

Niet alleen staan wij voor een correcte afwerking tot in de kleinste details, we maken ook werk van een propere werf. Bij renovatie komt uiteraard rommel en vuil kijken, maar daar mag u als klant geen last van hebben. Daarom zorgen wij dat de werf na de werkdag netjes wordt opgeruimd. Want goed werk is proper werk!

Dapro BVBA en uw project?

Uw zekerheid als u met Dapro BVBA in zee gaat? Bij ons is een woord een woord én staat kwaliteit voorop. Mond-aan-mondreclame is voor ons cruciaal, daarom gaan wij voor elke klant tot het uiterste. Geïnteresseerd in een samenwerking? Bel of mail ons voor een afspraak. Wij werken in een straal van 20 à 30 kilometer rond Putte.