Vind een installateur van condensatieketels uit Vlaams-Brabant

Een cv-ketel met het allerhoogste rendement? Dat is de condensatieketel! Of je nu verwarmt op mazout of aardgas, bij Offrea doe je beroep op een groot netwerk van installateurs uit de provincie Vlaams-Brabant gespecialiseerd in het plaatsen van alle types condensatieketels!

De technologie staat steeds verder: daar waar hoogrendementsketels vroeger nog een rendement van 88% haalden, zijn er nu al condenserende ketels die een rendement van wel 107% hebben! Zo’n hoog rendement zorgt ervoor dat je energierekening fors daalt en je ecologische voetafdruk verkleint. Aarzel dus niet en vervang je oude cv-ketel door een milieuvriendelijke condensatieketel!

Via onze gratis & vrijblijvende offerteservice kom jij snel en gemakkelijk in contact met meerdere professionals. Zij kunnen je helpen met al je vragen en (installatie)moeilijkheden. En dat met één enkele aanvraag! Op die manier vergelijk jij tot wel drie offertes voor condensatieketels. Het enige dat jij nu nog hoeft te doen, is jouw postcode of gemeente hieronder ingeven.

Selecteer jouw gemeente

Door je postcode of gemeente in bovenstaand tekstveld in te vullen, zal je een veel gerichter resultaat bekomen in jouw zoektocht naar een geschikte vakman. Op die manier zie je immers enkel de informatie en bedrijven uit jouw buurt.

  • Enerzijds kan je daarna via één aanvraag van verschillende bedrijven tegelijkertijd een offerte te ontvangen. Zo kan je handig en snel van deze vakmannen hun voorgestelde materialen, de manier van aanpakken én prijzen vergelijken.
  • Anderzijds kan je rechtstreeks een offerte aanvragen bij één bepaalde vakman uit jouw buurt.

Op welke manier je jou aanvraag ook plaatst, elk voorstel dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Kies voor de aannemer die het beste bij je past!