Welkom bij ConCept Tuinen bvba

Kiezen voor ervaring

ConCept is een familiebedrijf, dat houdt van een persoonlijke aanpak. Wij combineren de kennis van de theorie met de praktijk, de tuinarchitectuur met de aanleg. Met een diploma landschaps- en tuinarchitectuur op zak en jaren ervaring in de groensector, bieden wij u een unieke combinatie!

Een mooie tuin is het uithangbord van uw woning of van uw bedrijf. Voor een bedrijf moet de tuin een visitekaartje zijn, een trekpleister die klasse uitstraalt. Daarom steekt ConCept u graag een handje toe in zowel het ontwerp als de aanleg en onderhoud van uw tuin.

Na een eerste plaatsbezoek volgt een uitgebreid gesprek waarbij uw wensen besproken n gecombineerd worden met de creativiteit van onze tuinarchitect. Het is voor ons heel belangrijk te weten wat u wil, en misschien ng belangrijker, wat u niet wil! Een tuin komt namelijk enkel tot zijn recht indien de klant zich er goed bij voelt.

Wij houden rekening met uw voorkeur en smaak, verwerken zowel uw als onze eigen ideen en voegen ze samen tot een prachtig geheel, dat onberispelijk uitgevoerd wordt.

ConCept kijkt samen met u naar inspirerende realisaties, helpt u bij uw materiaal- en plantenkeuze en geeft u een idee qua budget en tijdslijnen.

ConCept maakt enkel gebruik van kwaliteitsvolle en duurzame materialen en legt de nadruk op kwaliteit, originaliteit en creativiteit.

ConCept Tuinen bvba

Offerte aanvragen

Ons bedrijf is in o.a. onderstaande sectoren actief. Klik op de sector waarvoor je een persoonlijke prijsopgave wil ontvangen.

Ben je op zoek naar een andere sector?
Bekijk hier al onze activiteiten en vraag een offerte aan op maat voor jouw opdracht.