Schoonmaak na verbouwing? Laat de lastige klus over aan een pro!

Tips Hanne G. Thu 17 Oct 2019

Net gebouwd of verbouwd? Dan wil jij natuurlijk zo snel mogelijk van je huis een thuis maken en je interieur helemaal inkleden. Maar eerst … de grote schoonmaak! Begin je liever niet zelf aan die ellenlange to-dolijst? Geen zorgen: de schoonmaakbedrijven van Offrea staan te springen om je te helpen.

Renoveren = vuil maken

Wat een bende: met al die verbouwrommel is het niet echt mogelijk om meteen te genieten van het resultaat van je renovatie. Al dat vuil! Stofhopen, stickers op de keuken en badkamer, een cementsluier … om van al dat bouwafval en verpakkingsmateriaal nog maar te zwijgen. De schoonmaak is een hele klus. Gelukkig neemt een professioneel bedrijf je zorgen uit handen.

Stof tot in de kleinste kiertjes 

ventilatierooster wordt gestofzuigd

Op en in het ventilatierooster kruipt enorm veel stof

Dat er heel wat stof vrijkomt tijdens verbouwingswerken, dat hoeven we je niet te vertellen. En het ergste van al: stof kruipt echt overal. Op de ruiten, in de ventilatieroosters, achter de radiator … zomaar eventjes met een stofdoek rondgaan, is dus niet voldoende. Het goede nieuws? Een schoonmaakfirma weet perfect op welke details ze moet letten en heeft meteen de juiste poetsproducten in huis om het vuil te lijf te gaan.

Wees snel bij cement en verf

Een iets grotere uitdaging, maar geen onmogelijke klus: gemorste verfspatten en de cementsluier verwijderen. Hoe sneller dat opgekuist wordt, hoe minder schrobwerk er nodig is. Schakel dus zeker zo snel mogelijk een professioneel team in, dan gaat de klus eens zo snel.

verf wordt opgekuist

Met verf mors je al snel: een professional weet perfect hoe hij de verf zonder problemen moet verwijderen.

Elke vloer is uniek

De ene vloer is de andere niet. Zo kan het product van een tegelvloer je parketvloer helemaal naar de vaantjes helpen. Al dat harde werk (en die zuurverdiende centen!) voor niets! Het zekere voor het onzekere nemen? Jij weet wat te doen …

raam wordt proper gemaakt met waterstraal

Je ramen streeploos boenen? Check!

Vergeet de rommel buiten niet!

Enkel een keukenrenovatie of badkamerrenovatie achter de rug? Dan hoef je natuurlijk niet naar je oprit te kijken. Maar bij een grote verbouwing of een nieuwbouwproject, zijn er nog wel een aantal extra klusjes:

Het is duidelijk: je vernieuwde huis of appartement echt woonklaar maken, is niet eenvoudig. Vraag daarom vandaag nog gratis en vrijblijvend offertes aan via Offrea. Na een enkele aanvraag ontvang jij immers tot wel drie offertes voor schoonmaak. Het grote voordeel? Jij vergelijkt snel en gemakkelijk verschillende vakmannen uit jouw buurt en kiest er zo de beste uit. Waar wacht je nog op?!

paarse zetel wordt met waterstraal gepoetst

Je meubels niet goed afgedekt? Ook die krijgt een schoonmaakbedrijf proper!

Wil je dit interessante artikel delen?

 

 

Ontvang gratis offertes van 3 aannemers voor Schoonmaak in je buurt en bespaar tot 30% !

Vergelijk offertes