Inspiratie voor je interieur gezocht? Bezoek deze vier websites!

Inspiratie Nina V. Fri 6 Jul 2018

Ben je bezig met het inrichten van je stulpje, maar heb je onvoldoende inspiratie? Gelukkig zijn er interieurblogs en -websites die de laatste trends voor je bundelen. Wij zetten de vier leukste op een rijtje.

1. Inspirerend Wonen: interieurblog met pit

Onze persoonlijke favoriet is zonder twijfel Inspirerend Wonen. Waarom? Deze woonblog biedt een goede mix tussen inspiratie én leuke weetjes. Deze website is al sinds 2011 actief, dus je vindt vast je ding tussen 1 van de meer dan 6000 artikels. Of je nu op zoekt bent naar DIY-tips of een uniek en funky designmeubelstuk, Inspirerend Wonen heeft het in huis!

interieurideeen Inspirerend Wonen

 

2. Wooninspiratie Ikea: webshop én inspiratieplatform

Wist je dat het woonwarenhuis Ikea, naast een webshop, nu ook een aparte website heeft vol interieurideeën? Betaalbaar wonen was nog nooit zo makkelijk. Ikea toont hier hoe je hun meubels kan integreren in de inrichting van je interieur. Bevalt het wat je ziet? Dan kan je hun spullen makkelijk bestellen via de webshop!

inspiratie interieur Inspirerend Wonen

 

3. Houzz.com: uitgebreid en overzichtelijk

ikea woonplatform

De grootste is ongetwijfeld Houzz. Dit internationaal inspiratieplatform bevat maar liefst meer dan ! 16 miljoen foto’s. Deze worden opgedeeld per kamer, thema en stijl zodat je alles snel terugvindt. Wat je echt mooi vindt, kan je net als bij Pinterest opslaan in boards die je zelf een naam geeft. Zit je met een interieurdilemma? Dan kan je je vraag kwijt op het forum van Houzz.com waar andere gebruikers jou met plezier adviseren. Houzz is ook beschikbaar als app!

Tip: Vul je voorkeuren in (bv. modern) en Houzz zal op basis daarvan relevante suggesties voorstellen.

Vtwonen: online en offline inspiratie

binnenkijken met vt wonen

 

Vtwonen is vooral gekend van het gelijknamige interieurmagazine dat maandelijks verschijnt. Geen zin om naar de boekhandel te lopen? Goed nieuws, ook hun website staat boordevol inspiratie! Leuk aan vtwonen is dat zij je toelaten binnen te kijken bij échte mensen, geen million dollar homes zoals dat vaak het geval is bij Houzz. Kortom: ideetjes die je rechtstreeks bij jouw thuis kan toepassen!

Wil je dit interessante artikel delen?